Ahrend 230

Ahrend 230 is een bureaustoel die voor elk kantoor in optimaal comfort voorziet en hoog aangeschreven staat op het gebied van ergonomie. De kwaliteit van materialen combineert met een hoogwaardige afwerking. Hal18 heeft deze populaire bureaustoelen in het aanbod beschikbaar, waarbij elke Ahrend 230 refurbished met nieuwe stoffering is uitgevoerd. Daarbij heeft u de keuze uit Ahrend 230 bureaustoelen met een lage rug of hoge rug. Aangezien de bureaustoelen gebruikt zijn, betaalt u een veel lager bedrag dan de nieuwprijs.

Ahrend 230 refurbished

U bent bij ons verzekerd van refurbished Ahrend 230 bureaustoelen die nog altijd aan de hoogste eisen qua zitcomfort en ergonomische eigenschappen voldoen. Elke Ahrend 230 krijgt een grondige inspectie en technisch onderzoek op het functioneren van alle onderdelen. Ook vindt er een uitgebreide reiniging plaats. De stoffering van de gebruikte bureaustoelen verzorgen wij in samenwerking met een social enterprise onderneming. Hierdoor zien de refurbished exemplaren van het model Ahrend 230 er qua uitstraling haast als nieuw uit. Deze bureaustoelen zijn perfect om uw kantoor mee in te richten of als vervanging te dienen voor kapotte exemplaren. Bovendien zijn alle Ahrend bureaustoelen populair om medewerkers in een thuiswerksituatie te voorzien in optimaal comfort. Naast refurbished stoelen hebben wij ook een outlet, waar u onze kantoormeubelen aanbiedingen kunt vinden. 

Unieke kenmerken

Ahrend 230 is een van de populairste bureaustoelen en dat is onder meer te danken aan de unieke kenmerken. Het is een kantoorstoel die door de vele verstelbare mogelijkheden geschikt is voor iedereen. Zo is onder meer het zitvlak te verstellen net als de zithoogte om de ideale werkhouding aan te nemen. Daarnaast zijn er verstelbare armsteunen om een perfecte positie ten opzichte van de armhoogte en het bureau te realiseren. Het fijne is ook dat Ahrend 230 over een kantelbare rugleuning beschikt en dat de rugleuning in hoogte te verstellen is. Bij een Ahrend 230 met lage rug is het bijvoorbeeld ideaal om de zitting naar voren te kantelen in een schuine positie als u langdurig in dezelfde houding zit. De druk op de bovenbenen neemt hierdoor af en het bekken bevindt zich in een gekantelde positie. Het is overigens eveneens mogelijk om een bureaustoel Ahrend 230 met hoge rug bij ons te bestellen.

Harde wielen voor tapijt of optioneel zachte wielen

Bij het kopen van een Ahrend 230 voorzien wij standaard in een uitvoering met harde wielen. De grote en harde wielen zijn geschikt om voor kantoren met tapijt. Het is echter mogelijk om af te zien van de harde wielen en optioneel voor de zachte wielen te kiezen. Bij het doorgeven van uw bestelling krijgt u deze optie te zien en maakt u naar wens uw keuze. Ahrend 230 met zachte wielen is beter geschikt als er laminaat of een andere harde en vlakke vloer in uw kantoor ligt, zoals parket. De nieuwe wielen in een zachte uitvoering zijn voor een kleine meerprijs bij ons aan te schaffen.

Ahrend 230 kopen

Hal18 voorziet in een gebruiksvriendelijk platform om snel een gemakkelijk een bestelling te plaatsen voor het kopen van een Ahrend 230. Wij hebben meerdere exemplaren op voorraad, zodat wij een snelle levering garanderen. De levering vindt veelal plaats binnen een tot vijf werkdagen na het ontvangen van uw bestelling. Bij het samenstellen en bestellen maakt u de keuze tussen harde of zachte wielen. Er geldt een kleine meerprijs voor een set nieuwe zachte wielen. Wilt u meerdere van deze Ahrend bureaustoelen 230 bestellen? Vraag dan een offerte aan voor een extra scherpe prijs. 

Behalve vergaderstoelen vindt u bij Hal18 ook een uitgebreid aanbod van vergadertafels. De inrichting van uw vergaderruimte is via ons dan ook snel geregeld!

Kom proefzitten in onze showroom

Het is uiteraard ook mogelijk om op een Ahrend 230 te komen proefzitten in onze showroom. Daar vindt u naast een breed assortiment bureaustoelen onder meer ook verschillende kantoor bureaus en archiefkasten. Onze medewerkers ontvangen u persoonlijk en geven u desgewenst gratis en deskundig advies. Heeft u vragen over uw kantoorinrichting? Dan beantwoorden wij deze graag voor u. Uw werkplek is met een Ahrend 230 van Hal18 weer als nieuw!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen