Ahrend archiefkast

Wanneer u belangrijke documenten overzichtelijk en veilig wilt opbergen is een Ahrend archiefkast een uitstekende oplossing. Deze bevat tenminste één legbord en een hangmaplade waar u dossiers en documentatiemateriaal in kunt opbergen. Ahrend is een van de koplopers op het gebied van de moderne kantoorinrichting. Het merk produceert onder andere ergonomische bureaustoelen en verstelbare bureaus. De Ahrend archiefkast is stevig, solide en is uitgerust met een cilinderslot.

Tweedehands Ahrend archiefkast

Wanneer u bij Hal18 een tweedehands Ahrend archiefkast bestelt, weet u zeker dat deze er zo goed als nieuw uitziet. Wij hebben deze namelijk bij binnenkomst uitgebreid gecontroleerd op gebreken en beschadigingen. Bovendien hanteren wij voor al ons gebruikte kantoormeubilair een garantie van tenminste 6 maanden. Bent u naast een tweedehands Ahrend archiefkast nog op zoek naar refurbished bureaustoelen of vergaderstoelen van hetzelfde merk? Ook deze zijn bij ons volop verkrijgbaar. Let wel: ons aanbod tweedehands kantoormeubilair wisselt voortdurend!

Ahrend roldeur archiefkast

Ruimtebesparend design is het handelsmerk van Ahrend. De roldeur archiefkast neemt geen overbodige ruimte in, omdat deze niet is voorzien van deuren die naar buiten toe openenen. U profiteer daardoor van opbergruimte die u geheel kunt benutten. U heeft daarbij geen last van scharnieren en andere onderdelen die in de weg zitten. Een Ahrend roldeur archiefkast heeft een neutrale witte deur in combinatie met roldeuren in kleuren zoals blauw of transparant oranje.

Ahrend archiefkast kopen

Wanneer u ervoor kiest om een Ahrend archiefkast te kopen, wordt deze veilig bezorgd door onze professionele vervoerders. Bij de levering kiezen zij voor de kortst mogelijke aanrijroutes om te besparen op de CO2-uitstoot. Mits op voorraad, worden archiefkasten van Ahrend of een van onze andere kwaliteitsmerken bezorgd binnen de termijn die bij de productinformatie wordt aangegeven. Wilt u een Ahrend archiefkast kopen en direct een archief ladenkast meebestellen? Ook dan zit u goed bij Hal18, hét online adres voor al uw kantoormeubilair!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen