Ahrend bureau

Al meer dan 120 jaar maakt Ahrend allerlei producten voor de complete werkomgeving. Sinds de jaren ‘70 van de vorige eeuw is deze hoog aangeschreven fabrikant gespecialiseerd in kantoormeubilair. Een belangrijke aandrijfkracht in deze ontwikkeling was de industrieel designer Friso Kramer, bekend van het Ahrend bureau MEHES. Deze naam is een afkorting en staat voor mobility, efficiency, humanisation, environment, standardisation. Het vooruitstrevende ontwerp uit 1972 is een duidelijk voorbeeld van Kramers belangrijkste filosofieën: “form follows function” en “less is more”. Deze uitgangspunten zijn nog altijd de basis voor alle meubels van het merk. Hierdoor past een Ahrend bureau in elk kantoor!

Ahrend bureau ergonomisch

Een volledige ergonomie is essentieel voor elke werkplek. Elk Ahrend bureau combineert uitgebreid comfort met een hoge mate van gebruiksgemak en kwaliteit. Voor elke kantooromgeving zijn verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit de Balance-modellen, zoals de Comfort en de Lift. Met deze laatste kunt u snel, simpel en geruisloos de hoogte van het tafelblad instellen. Zo voorkomt u rugklachten door het lange tijd aanhouden van dezelfde houding. Maak uw werkplek ergonomisch in orde met een Ahrend bureau!

Ahrend bureau tweedehands

Kantoormeubilair van Ahrend is degelijk en duurzaam. Dit zijn perfecte eigenschappen voor hergebruik! Een Ahrend bureau dat tweedehands is aangekocht kan nog jarenlang mee. Dat is ook te danken aan de grondige controle waar wij alle gebruikte meubelen eerst aan onderwerpen. Hierdoor is een tweedehands Ahrend bureau van Hal18 nog als nieuw. Bij Hal18 heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment kantoormeubelen, onder meer bureaustoelen en archiefkasten. Voor een scherpe prijs kunt bij Hal18 uw complete kantoorinrichting eenvoudig regelen. Heeft u daar vragen over of kunt u hier hulp bij gebruiken? Dan staan wij voor u klaar!

Ahrend bureau kopen

Elke kantooromgeving wordt beter met een Ahrend bureau! Het kopen van een kantoor bureau is eenvoudig en snel geregeld bij Hal18. Neem ook gerust een kijkje in onze outlet, waar u al onze kantoormeubelen aanbiedingen kunt vinden. Voor de laagste prijzen vindt u daar verschillende accessoires en meubilair voor uw kantoor. Bent u in verband met een tijdelijk project op zoek naar een goedkope oplossing voor kantoormeubilair? Bij Hal18 kunt u ook uw kantoormeubelen huren of leasen. Zo bieden wij voor elke situatie de ideale oplossing wanneer u een Ahrend bureau wilt kopen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen