Ahrend kantoor

Functioneel en tijdloos, deze begrippen zijn kenmerkend voor een echt Ahrend kantoor. De meubelen van dit Nederlandse merk vallen juist op doordat alle overbodige details zijn verwijderd. De vormgeving van Ahrend kan dan ook worden samengevat volgens twee belangrijke regels: “form follows function” en “less is more”. Ook bij Hal18 houden we het graag simpel. U bestelt namelijk heel eenvoudig online allerlei meubelen van Ahrend voor uw kantoor.

Ahrend kantoor meubelen

Al meer dan 120 jaar produceert Ahrend voor elk soort kantoor robuuste meubelen, waarbij de aandacht ligt op design, ergonomie en duurzaamheid. Deze uitgangspunten garanderen een uitstekende kwaliteit waardoor u het kantoormeubilair van Ahrend voor lange tijd kunt blijven gebruiken. Dit geldt voor zowel de praktische archiefkasten als de stijlvolle bureaus van Ahrend voor uw kantoor. Wanneer u meubelen bij Hal18 bestelt, haalt u deze degelijkheid zeer voordelig in huis.

Ahrend kantoor stoelen

Een aangename werkplek is niet compleet zonder een comfortabele bureaustoel. Ahrend heeft voor het kantoor meerdere ergonomische stoelen geproduceerd. Een van de populairste modellen is de Ahrend 230. Deze stoel staat bekend om zijn comfort, eenvoud en flexibiliteit. De zitconstructie valt eenvoudig voor iedereen in te stellen en op maat te maken. Lees meer informatie op onze site over wat een goede bureaustoel is en hoe u deze op de juiste manier instelt. Met de stoelen van Ahrend voor uw kantoor komt dit zeker goed!

Ahrend kantoor inrichting

Hal18 is dé online expert waar u terecht kunt met al uw vragen over Ahrend meubelen voor kantoor of een complete inrichting van uw werkplek. Wij denken namelijk graag met u mee over het inrichten van uw kantoor. De kwaliteit van het meubilair is hierbij van groot belang. Met een robuuste metalen roldeurkast van Ahrend voor uw kantoor kunt u qua inrichting alle kanten op. Neem contact op met onze klantenservice en krijg, geheel vrijblijvend, antwoord op al uw vragen.

Ahrend kantoor meubelen tweedehands

Duurzaamheid is een van de belangrijkste uitgangspunten voor Ahrend. Wilt u voor uw kantoor één of meerdere meubelen tweedehands kopen? Dan bent u bij Hal18 zeker aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod voordelige gebruikte kantoormeubelen, die in kwaliteit weinig onderdoen voor nieuwe producten. Dankzij verschillende manieren van recycling werken wij mee aan de circulaire kantoorinrichting. Dankzij de grondige controle op gebruikte Ahrend meubilair voor uw kantoor zijn ook onze tweedehands meubelen van de hoogste kwaliteit. Bij Hal18 profiteert u dus van betrouwbare tafels en stoelen voor de aantrekkelijkste prijzen!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen