Ahrend

Een prettige en comfortabele werksfeer zijn essentieel, zowel thuis als op kantoor. De kantoormeubels van Ahrend zijn volledig ontworpen met het oog op de werkplek van de toekomst. Ze combineren een strak design met de voordelen van een praktisch ontwerp, dat het mogelijk maakt om zowel efficiënt als ergonomisch te werken. Het merk Ahrend is een begrip binnen professionele organisaties van het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. In het ruime assortiment van Hal18 vind u onder andere bureaus en bureaustoelen van dit gerenommeerde merk. U kunt ze niet alleen nieuw maar ook tweedehands en volledig refurbished aanschaffen.

Ahrend kantoormeubelen

De vorm en functie van Ahrend kantoormeubelen vloeien naadloos in elkaar over. Alle onnodige details zijn weggelaten, zodat u zich geheel op uw werkzaamheden kunt concentreren. Door het eenvoudige design passen de stoelen en kasten in elk type interieur. Dat is een groot voordeel nu thuiswerken steeds populairder wordt. Bij Hal18 vindt u diverse verstelbare Ahrend kantoormeubelen zoals gewone bureaus, directiemeubilair en een zit-sta-bureau. Dit maakt het zelfs mogelijk om de werkhouding gedurende de dag te variëren. Ook in ons aanbod gebruikte en refurbished kantoormeubelen is het merk Ahrend prominent aanwezig.

Ahrend roldeurkast

Bij Hal18 zijn er meerdere uitvoeringen van de Ahrend roldeurkast verkrijgbaar. Deze wordt veel als archiefkast toegepast en is in vergelijking met een draaideurkast makkelijker te hanteren in kleinere vertrekken. Doordat de deuren niet naar buiten klappen bespaart u kostbare ruimte. De Ahrend roldeurkast is voorzien van een cilinderslot, zodat onbevoegden geen vrije toegang hebben tot belangrijke documenten. U kunt deze bij ons in diverse kleuren bestellen en zowel in een laag als een hoog model.

Ahrend stoelen

Voor elke plek op kantoor zijn er geschikte Ahrend stoelen. Bij Hal18 vindt u onder andere moeiteloos:

  • Vergaderstoelen
  • Bureaustoelen
  • Sta-zitkrukken
  • Kantinestoelen

Wilt u uw kantoor geheel opnieuwe inrichten en bent u daarvoor op zoek naar Ahrend stoelen met een design dat volledig bij uw interieur past? Met het meubilair van Hal18 kunt u alle kanten op. Zelfs voor lockers en stijlvolle, industriële tafelpoten kunt u bij on terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze deskundigen. Wij werken graag samen met u aan het kantoor of de thuiswerkplek van de toekomst!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen