Home » Zitmeubilair » Bureaustoelen

Bureaustoelen

 
 
 

Comfortabele bureaustoelen betekent meer tijd te concentreren op je werk in plaats van de pijn in je rug. Onze bureaustoelen hebben functies zoals verstelbare armleuningen, in hoogte verstelbare rugleuningen, een in diepte verstelbare lendensteun. En de verschillende stijlen betekenen dat ze passen in stijl waar je wilt werken in comfort met onze ergonomische bureaustoelen.

Bureaustoel bestellen?

Bureaustoel bestel je eenvoudige en snel 24 uur per dag op hal18. Wanneer u advies over de juiste bureaustoel wilt bezoek dan onze showroom in Wijnjewoude (gelegen in Friesland) Hal18 verkoopt nieuwe bureaustoelen en gebruikte bureaustoelen van bekende merken. Welke merk bureaustoelen dat zijn? Ahrend, Grammer, Malmstolen, Dauphine, Grahl, Score etc.

Garantie op bureaustoelen? 

Alle bureaustoelen worden bij binnenkomst gecontroleerd door de technische dienst. Bij Hal18 staan we achter de kwaliteit die wij verkopen. Op nieuwe bureaustoelen geven wij standaard 6 maanden garantie op het mechanische deel en bij gebruikte bureaustoelen geven wij 3 maanden garantie op het mechanische deel. 

Bureaustoelen herstofferen 

Een bureaustoel moet technisch van uitstekende kwaliteit zijn maar het oog wil ook wat. Hal18 kan de bureaustoel in elke gewenste kleur laten stofferen welke u maar wilt, wij hebben in onze showroom verschillende stoffen liggen waaruit u kan kiezen. Wij werken samen met de gerenomeerde meubelstofferders. 

Bureaustoel laten bezorgen?

Bureaustoel laten bezorgen? Hal18 bezorgt u bureaustoel door Nederland, Belgie, Duitsland en de rest van Europa tegen een scherpe prijs. Hal18 beschikt over eigen vervoer voor uw bureaustoel, in drukke perioden worden de kantoormeubelen bezorgd door onze vaste vervoerder.