Callisto 5102 rigid click

2 tot 5 werkdagen

€ 36,31 Per m2 43,94 incl. btw 87,52 per str. meter (2,41 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 10 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Callisto 5102 rigid click

Merk:
FirmFit
Kleur:
Bruin
Breedte:
241
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
0
Dikte:
Totale dikte: 2,50 mm
Tapijtsoort:
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer, Speelkamer
Pakinhoud:
2,41 m²
Pvc afmeting:
153,2 x 22,5 cm
Pvc garantie commercieel gebruik:
10 jaar
Pvc garantie huishoudelijk gebruik:
25 jaar
Pvc panelen per pak:
7 stuks
Pvc slijtlaag:
0,55 mm
Pvc stabiliteitwaarde:
EN434
Pvc totale dikte:
5 mm (Incl. 1 mm onderlaag)
Pvc warmteweerstand:
0,057 m² K/W

Liefde op het eerste gezicht? Wij geloven erin! De Callisto is een vloer waar je hart sneller van gaat kloppen. Met deze prachtige, bijzonder lange plank (153,2 cm) creëer je dé ultieme woonbelevenis. Met een dikte van 5 mm en een slijtlaag van 0.55 mm is de Callisto daarnaast ook prima geschikt voor diverse projectdoeleinden.

Met de Callisto haal je een vloer in huis die nagenoeg niet van echt hout te onderscheiden is, maar waar je toch profiteert van alle gemakken die PVC biedt. De Callisto rigid click combineert het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. Tegelijkertijd is het product sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer. De plank is voorzien van geaccentueerde v-groef en een Register Embossed toplaag wat de realistische look & feel alleen maar versterkt.  Gaat je voorkeur uit naar een industriële look of heb je juist een landelijke, klassieke of moderne stijl? Zes prachtige Callisto kleuren liggen op je te wachten bij je winkel- en projectinrichter. Welke kleur je ook kiest, met de Callisto heb je een 100% match in elk interieur!  


De ideale vloer in je eigen interieur!

In slechts drie stappen een droomvloer creëren? De Room Visualizer is een geweldige tool waarmee je je ideale vloer kunt visualiseren in je eigen interieur. Kies een vloer, neem een foto van de ruimte en bekijk het resultaat! Klik op de afbeelding rechtsonder en laat je inspireren door een van onze vele PVC vloeren.

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen