Classic 6 mm 1016

2 tot 5 werkdagen

€ 10,31 Per m2 12,48 incl. btw 28,16 per str. meter (2,73 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 30 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Classic 6 mm 1016

Kleur:
Grijs
Garantie:
7 jaar
Breedte:
273
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
2230
Dikte:
6 mm
Tapijtsoort:
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer, Speelkamer
V-groef:
6 mm
Motief:
Hout
Afmeting paneel:
1292 x 192 mm
Bijzonderheden:
Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20°C
Pakinhoud:
2,73 m²
Panelen per pak:
11 stuks
Warmtedoorlaatweerstand:
0,06 m² K/W

Veelzijdig aan de buitenkant

Van een gezellige woonkamer tot een lichte en uitnodigende hotelkamer, laminaat is een populaire vloerkeuze en universeel toepasbaar. Onze collectie bestaat uit planken variërend van 19,3 cm tot 32,7 cm breed. Een voelbare toplaag, met vgroef of zonder, rustiek of juist met meer noesten en leven in de plank? Met de diversiteit aan decoren en abstracte dessins kun je alle kanten op. Onze laminaatcollectie voorziet dan ook in vloeren, die passen bij alle denkbare interieurstijlen. Van hippe blokpatronen, klassieke plankpatronen, eigentijdse tegeldessins tot lichte Scandinavische ontwerpen. 

Dankzij de evenwichtige verhoudingen (1291 x 193 mm) is dit Classic-model voor iedere ruimte geschikt. Helemaal trendy of klassiek elegant; deze 6 mm dikke laminaatvloer geeft met perfect afgestemde details in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Je kunt kiezen uit drie fraaie houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur.


Vlakke uitstraling

De Classic 6 mm heeft een vlakke uitvoering, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Dit model kunt u toepassen in woonruimtes tot klasse 31 (zwaar thuisgebruik) en is geschikt voor vloerverwarming. Wil je daarnaast een betaalbare laminaatvloer? Kies dan voor dit model.


Perfect in elkaar gezet

Met de CLIC it! verbinding zijn alle vloeren snel en eenvoudig in elke ruimte te leggen. Vanwege dit gepatenteerde kliksysteem geldt dit zelfs voor grote oppervlakten. Het profiel van de vloerdelen is ontworpen voor een optimale pasvorm en biedt tevens extra bescherming tegen het binnendringen van vocht. 

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen