Comfort Kingsize 10 mm EPC034

2 tot 5 werkdagen

€ 46,23 Per m2 55,94 incl. btw 97,55 per str. meter (2,11 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 9 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Comfort Kingsize 10 mm EPC034

Merk:
EGGER Comfort
Kleur:
Grijs, Betonlook Grijs
Garantie:
20 jaar
Breedte:
211
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
2230
Dikte:
10 mm
Tapijtsoort:
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer
V-groef:
10 mm, 4-zijdig
Afmeting paneel:
1292 x 327 mm
Bijzonderheden:
Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20°C
Pakinhoud:
2,11 m²
Panelen per pak:
5 stuks

Hybride vloeren

In de huidige tijd vervagen de grenzen tussen onze woon- en werkruimtes steeds meer. Afwisseling is dan ook gewenst. Naast de gebruikelijke laminaatvloeren zijn diverse de hybride vloeren, waaronder Comfort, in de collectie opgenomen. Vloeren die afkomstig zijn van de gerenommeerde vloerenproducent Egger. Duitse topkwaliteit! Bij een hybride vloer gaat het om een combinatie van twee vloeren waarbij de absolute voorwaarde is dat het milieuvriendelijk is én dat het bijdraagt aan een gezond woonklimaat. Er zijn acht gevarieerde GreenTec decoren, zowel in kleurstelling, afmeting en motief. Er zijn acht gevarieerde GreenTec decoren, zowel in kleurstelling, afmeting en motief. De GreenTec Large vgroef 7,5 mm heeft een afmeting van 1292 x 246 mm.


Aangenaam aan je voeten

Onze Egger PRO Comfort vloeren zijn vanaf de eerste stap warm en zacht. Het geheim: twee comfortlagen van kurk die warmte vasthouden én geluidsisolerend zijn. HD-printtechnologie zorgt voor prachtige, realistische decoren en geven karakter aan een ruimte. Comfortvloeren worden gekenmerkt door een gemakkelijk te onderhouden antibacterieel oppervlak dat zelfs bij blootstelling aan UV-licht lichtecht is. Het is daarnaast gemaakt van herbruikbare grondstoffen. Een milieuvriendelijk product wat bijdraagt aan een natuurlijk en gezond binnenklimaat. Er zijn acht gevarieerde Comfort decoren, zowel in kleurstelling, afmeting en motief. De Comfort Kingsize vgroef 10 mm heeft een afmeting van 1292 x 327 mm.


Perfect in elkaar gezet

Met de CLIC it! verbinding zijn alle vloeren snel en eenvoudig in elke ruimte te leggen. Vanwege dit gepatenteerde kliksysteem geldt dit zelfs voor grote oppervlakten. Het profiel van de vloerdelen is ontworpen voor een optimale pasvorm en biedt tevens extra bescherming tegen het binnendringen van vocht. 

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen