Dolce Vita 411 170x230 cm Vloerkleed

2 tot 5 werkdagen

247,11 299,- incl. btw

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 4 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Dolce Vita 411 170x230 cm Vloerkleed

Kleur:
Rood
Breedte:
170cm
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Lengte:
230cm
Tapijtsoort:
Woonkamer,Trap,Slaapkamer,Karpetten
Garen:
Gebruik: Karpetten
Tapijt poolmateriaal:
100% Polyamide
Tapijt rugmateriaal:
Non-woven
Tapijt totaal gewicht :
2.665 gr/m²
Tapijt totale hoogte:
15,1 mm

Al het goede uit je leven halen… Dus je ook laten omringen met de mooie dingen om je heen. Wat past daar dan beter bij dan de Dolce Vita?! Een zacht, comfortabel tapijt waar je niet omheen kunt en waar je op slag verliefd op wordt. Drie uiteenlopende dessins in combinatie met een prachtige variatie van grijskleuren, roestbruine tinten en een vleugje donkerrood maakt de Dolce Vita een tapijt met allure.

De Dolce Vita is geproduceerd volgens één van de nieuwste trends op tapijtgebied: het creëren van een tuftstructuur in combinatie met een hoge printkwaliteit. Om dit te bereiken is een ChromoJet-verftechniek gecombineerd met het gebruik van de Level-Cut-Loop techniek. Zo worden de kleuren met precisie geïnjecteerd met niet alleen als gevolg de beste kwaliteit in kleurhelderheid maar ook oneindige mogelijkheden in dessins. Daarnaast wordt door de Level-Cut-Loop techniek de top van hoge lussen afgesneden. Hierdoor creëer je verschillende hoogtes in het tapijt waardoor er een wisselend reliëfpatroon ontstaat. Zo wordt uniek op een speelse manier met chique gecombineerd!

De Dolce Vita is dan ook niet alleen leverbaar als kamerbreed tapijt maar het is ook een ideale karpettenkwaliteit. Door de verschillende afmetingen is het mogelijk voor elk interieur een bijpassend, stijlvol en uniek karpet te leveren. Met de Dolce Vita haal je een eyecather in huis!  

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen