Elite SDN 35

2 tot 5 werkdagen

€ 48,35 Per m2 58,50 incl. btw 193,39 per str. meter (4 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 5 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Elite SDN 35

Kleur:
Beige
Breedte:
400cm
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
0
Tapijtsoort:
Trap, Slaapkamer, Woonkamer
Garen:
Solution Dyed Nylon
Pakinhoud:
400cm
Tapijt breedte:
400 cm
Tapijt lichtechtheid:
> 7
Tapijt poolmateriaal:
100% Solution Dyed Nylon
Tapijt rugmateriaal:
Twinback
Tapijt totaal gewicht :
3.050 gr/m²
Tapijt totale hoogte:
16 mm
Tapijt warmtedoorlaatweerstand:
0,22 m² K/W
Tapijt waterechtheid:
> 4-5

Gewicht kan soms een pijnlijk onderwerp zijn. Maar in dit geval doen we het graag! Met maar liefst een totaal gewicht van 3.050 gr/m2 is de Elite SDN niet alleen letterlijk een zwaargewicht. De zachte touch in combinatie met het gebruik van Solution Dyed Nylon garens maakt van de Elite SDN een tapijt van de buitencategorie. Producteigenschappen als duurzaam, kleurecht, slijtvast en UV- en bleekmiddelbestendig zijn van toepassing op deze tapijtkwaliteit.

Ook wel eens gehoord van de ‘schoenen & sokken uit’ garantie?  De hoge pooldichtheid en de zachte garens geven de Elite SDN een comfortabel en een luxueuze look & feel. De Elite SDN is dan ook een kwalitatief hoogstaand product met comfortklasse 5. De diversiteit aan eigentijdse, effen kleuren maakt dat dit tapijt makkelijk in elk interieur is te plaatsen. Met de Elite SDN is het genieten van een warme en sfeervolle stemming in huis! 

Solution Dyed Nylon
Radijs versus Wortel
De meeste tapijten in Nederland worden geproduceerd met normale, polyamide tapijtgarens, die na de productie worden geverfd. Op deze manier wordt alleen de buitenkant van het garen geverfd. Denk aan een radijs: de binnenkant is wit, de buitenkant rood. Bij Solution Dyed Nylon wordt eerst de vezel geverfd, pas daarna worden van deze vezels de garens geproduceerd. Hierdoor is het garen door en door gekleurd. Stel je in dit geval een wortel voor: in tegenstelling tot een radijs, die alleen aan de buitenkant kleur heeft, is een wortel zowel van de binnen- als buitenkant oranje. Zo is het ook met Solution Dyed Nylon.  

Voor meer informatie over Solution Dyed Nylon. Klik hier!

Adviesverkoopprijs per 500 cm breed: € 274,95

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen