GreenTec Classic vgroef 7

2 tot 5 werkdagen

€ 36,31 Per m2 43,94 incl. btw 72,26 per str. meter (1,99 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 12 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken GreenTec Classic vgroef 7

Merk:
EGGER GreenTec
Kleur:
Bruin, Hout Donker Bruin
Garantie:
25 jaar
Breedte:
199
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
2230
Dikte:
7,5 mm
Tapijtsoort:
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer
V-groef:
7,5 mm, 4-zijdig
Afmeting paneel:
1292 x 193 mm
Bijzonderheden:
Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20°C
Pakinhoud:
1,99 m²
Panelen per pak:
8 stuks

Hybride vloeren

In de huidige tijd vervagen de grenzen tussen onze woon- en werkruimtes steeds meer. Afwisseling is dan ook gewenst. Naast de gebruikelijke laminaatvloeren zijn diverse de hybride vloeren, waaronder GreenTec, in de collectie opgenomen. Vloeren die afkomstig zijn van de gerenommeerde vloerenproducent Egger. Duitse topkwaliteit! Bij een hybride vloer gaat het om een combinatie van twee vloeren waarbij de absolute voorwaarde is dat het milieuvriendelijk is én dat het bijdraagt aan een gezond woonklimaat. Er zijn acht gevarieerde GreenTec decoren, zowel in kleurstelling, afmeting en motief. De GreenTec Classic vgroef 7,5 mm heeft een afmeting van 1292 x 193 mm.

 

Een natuurlijk goede keus

Met onze Egger PRO Design Flooring GreenTec wordt wooncomfort en functionaliteit op een prachtige manier gecombineerd. Het robuuste, water- en vlekbestendige oppervlak is bestand tegen het leven van alledag, terwijl de geïntegreerde kurken onderlaag contactgeluid absorbeert. Laag voor laag doordacht: door deze unieke structuur zijn de GreenTec vloeren echte allrounders. Een duurzaam geproduceerde vloer, 100% vrij van PVC en slijtvast. Door het gebruik van nieuwe technologie zijn de GreenTec decoren 72 uur waterbestendig.

 

Perfect in elkaar gezet

Met de CLIC it! verbinding zijn alle vloeren snel en eenvoudig in elke ruimte te leggen. Vanwege dit gepatenteerde kliksysteem geldt dit zelfs voor grote oppervlakten. Het profiel van de vloerdelen is ontworpen voor een optimale pasvorm en biedt tevens extra bescherming tegen het binnendringen van vocht. 

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen