Industrial Dining 220 x 100

2 werkdagen

659,50 798,- incl. btw

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 2 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Industrial Dining 220 x 100

Breedte:
100 centimeter
Hoogte:
77 centimeter, tot aan onderkant blad 67 centimeter
Lengte:
220 centimeter
Vloerbeschermers:
onder poten ja
Frame:
metaal, zwart
Dikte blad:
10 centimeter
Dikte:
frame 2.5 bij 5 centimeter
Dikte frame:
2.5 bij 5 centimeter

De Industrial Dining is een mooie industriële massief Mango houten eetkamertafel met een robuust zwart stalen frame. Een prachtige eetkamertafel met een stoer karakter leverbaar in drie afmetingen!

Het Mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Omdat het om een natuurlijk materiaal gaat is elk product uniek en kan het ontvangen product afwijken van de afbeelding. Enerzijds past het perfect in de huidige industriële interieurs, anderzijds heeft Mango een behoorlijk koloniale uitstraling. Daarom kan deze lijn, waar we tevens kasten en dressoirs van hebben, ideaal als verbindmiddel worden genomen om verschillende stijlen tot één geheel te laten komen.

Het stalen onderstel van de eetkamertafel is zwart gepoedercoat. Het zwart metaal geeft het product een robuust en industrieel karakter.

Het model dient geassembleerd te worden middels een paar schroeven. Assemblage is gemakkelijker met twee personen en neemt ongeveer 15 minutentijd in beslag. Draai de schroeven zeer stevig aan voor het meest stabiele resultaat. Door de constructie zal er altijd iets speling zijn. Dit is niet storend.

De Industrial Dining tafel wordt per koeriersdienst verzonden. Van te voren zal de koerier een afspraak maken voor het afleveren van de tafel. Dit is niet mogelijk binnen 24 uur. De verzending van de Industrial Dining tafel zal ongeveer 1 tot 2 weken in beslag nemen. Levering is tot aan de eerste deur tenzij je andere afspraken hebt gemaakt met de koeriersdienst.

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen