Kingsize vgroef 8 mm 195

2 tot 5 werkdagen

€ 20,61 Per m2 24,94 incl. btw 52,15 per str. meter (0,0253 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 16 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Kingsize vgroef 8 mm 195

Merk:
Egger
Kleur:
Grijs
Garantie:
20 jaar
Breedte:
2.53
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
2230
Dikte:
8 mm
Tapijtsoort:
Slaapkamer, Keuken, Woonkamer, Speelkamer
V-groef:
8 mm
Motief:
Hout
Afmeting paneel:
1292 x 327 mm
Bijzonderheden:
Minimaal 48 uur laten acclimatiseren. Verwerking niet onder 20°C
Pakinhoud:
2.53 m²
Panelen per pak:
6 stuks
Warmtedoorlaatweerstand:
0,07 m² K/W

Veelzijdig aan de buitenkant

Van een gezellige woonkamer tot een lichte en uitnodigende hotelkamer, laminaat is een populaire vloerkeuze en universeel toepasbaar. Onze collectie bestaat uit planken variërend van 19,3 cm tot 32,7 cm breed. Een voelbare toplaag, met vgroef of zonder, rustiek of juist met meer noesten en leven in de plank? Met de diversiteit aan decoren en abstracte dessins kun je alle kanten op. Onze laminaatcollectie voorziet dan ook in vloeren, die passen bij alle denkbare interieurstijlen. Van hippe blokpatronen, klassieke plankpatronen, eigentijdse tegeldessins tot lichte Scandinavische ontwerpen. 

De Kingsize vgroef 8 mm is afkomstig van de gerenommeerde vloerenproducent Egger. Duitse topkwaliteit! Het innovatieve formaat kingsize (ca. 1292 x 327 mm) heeft een extra brede plank of vloerdeel. Hierdoor is dit formaat bij uitstek geschikt voor grote ruimtes. Daarin komt het gevarieerde aanbod van houtdecoren prachtig uit. Helemaal trendy of klassiek elegant, deze 8 mm dikke laminaatvloer geeft met vele houtdecors en perfect afgestemde details in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Je kunt kiezen uit elf trendy houtdecoren met extra brede plank bijpassende plakplinten die passen in elk interieur. 


Robuuste uitstraling

De Kingsize vgroef 8 mm heeft een vgroef, wat het effect van het Kingsize formaat nog eens extra versterkt en een robuuste uitstraling geeft. Dit antislipmodel is geschikt voor vloerverwarming en kun je toepassen in woonruimtes tot klasse 23 (zwaar thuisgebruik) en inzetten voor zakelijke doeleinden tot klasse 32 (kantoren en winkels). 


Perfect in elkaar gezet

Met de CLIC it! verbinding zijn alle vloeren snel en eenvoudig in elke ruimte te leggen. Vanwege dit gepatenteerde kliksysteem geldt dit zelfs voor grote oppervlakten. Het profiel van de vloerdelen is ontworpen voor een optimale pasvorm en biedt tevens extra bescherming tegen het binnendringen van vocht. 

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen