Opbergkast

U houdt uw woning of kantoor opgeruimd en netjes met een handige opbergkast uit het assortiment van Hal18. Wij hebben vele soorten kasten op voorraad waar u uw papieren en andere spullen eenvoudig in kunt opbergen. Het bestellen van een opbergkast doet u snel en gemakkelijk telefonisch of via de webshop. U kunt uw order afhalen in het Friese Wijnjewoude of laten bezorgen op uw locatie. Dankzij de vele keuzemogelijkheden van Hal18 kunt u winkelen op een manier die perfect bij u past!

Opbergkast gebruikt

U vindt bij Hal18 naast een ruim aanbod nieuw kantoormeubilair ook stoelen, tafels en opbergkasten die gebruikt zijn. Wij krijgen regelmatig tweedehands producten binnen die nog jarenlang meegaan. Een opbergkast die gebruikt is, wordt door onze vakmensen nagekeken op gebreken. Indien nodig voeren zij reparaties uit, zodat de gerecyclede meubels weer in perfecte staat verkeren voor ze in de verkoop gaan. Kies voor een scherpe prijs én 6 maanden garantie met het gebruikte kantoormeubilair van Hal18!

Opbergkast kantoor

Om uw werk zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk dat u al uw papieren en andere materialen bij de hand heeft. Met een speciale opbergkast op kantoor zorgt u ervoor dat alles netjes en overzichtelijk opgeruimd wordt.

Zo weet u precies waar al uw materialen liggen en kunt u ze snel pakken als u ze nodig heeft. Bij Hal18 vindt u niet alleen een opbergkast voor kantoor, maar bijvoorbeeld ook postkasten, ladeblokken, draaideurkasten en bureaustoelen. Met ons meubilair richt u eenvoudig uw complete werkplek in!

Opbergkast berging

Bij Hal18 hebben we diverse opbergkasten voor de berging van het topmerk Bisley. Deze kasten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Naast Bisley vindt u in ons ruime aanbod archiefkasten nog vele andere A-merken, zoals Ahrend, Gispen en Aspa. Combineer uw opbergkast voor de berging met bijvoorbeeld onze roldeurkasten, schuifdeurkasten en ladenkasten en stel zelf eenvoudig de ideale set samen om al uw papieren en materialen veilig op te bergen.

Opbergkast kopen

Om uw kantoorinventaris helemaal compleet te maken kunt u bij Hal18 meubilair zoals een opbergkast kopen. Dankzij het ruime aanbod archiefkasten in vele soorten, maten en kleuren vindt u altijd bergruimte die volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u graag een opbergkast kopen, maar twijfelt u welke variant geschikt is? Bel dan gerust met onze experts. Zij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u dankzij jarenlange ervaring goed adviseren over de aanschaf van kantoormeubilair. Bij Hal18 staan we klaar om u te helpen bij het inrichten van een prettige en praktische werkplek!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen