Opkoop inventaris

Stopt u met uw bedrijf of gaat u uw kantoor opnieuw inrichten? Opkoop van inventaris maakt onderdeel uit van onze diensten. HAL18.nl biedt u een eerlijke handelsprijs bij de opkoop van kantoorinventaris, kantoormeubilair en bedrijfsinventarissen. Het maakt ons niet uit of het om een enkele werkplek gaat of om de inventaris van een compleet kantoorpand. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van grote en kleine bedrijfsinventarissen. Zo ook van magazijnen en fabrieken en daarom is geen enkel project voor HAL18.nl te groot of te klein.

Opkoop inventaris: contante en snelle afhandeling

De snelste manier om de opkoop van kantoormeubilair of bedrijfsinventaris te regelen is, via WhatsApp: 0031(0)612364637 of via mail info@hal.18.nl. Geef daarbij de aantallen en foto’s door. Wij zorgen voor een contante en snelle afhandeling, waarbij u er verder geen omkijken naar heeft. Onze eigen medewerkers halen de goederen op. Indien gewenst zelfs met 24uurservice.

Spoedopdracht? 24uurservice in heel Europa

Heeft u een spoedopdracht voor het opkopen van inventaris? Geen probleem. Wij staan met onze service 24 uur per dag voor u klaar door heel Europa. Het is zelfs mogelijk om het pand na de opkoop van kantoormeubilair of bedrijfsinventaris bezemschoon en casco op te leveren. Informeert u daarvoor bij HAL18.nl naar de mogelijkheden.

Voordelen van HAL18 opkoop:

  • U krijgt een eerlijke prijs
  • Vast contactpersoon
  • Eigen transport
  • Ervaren medewerkers
  • Vooraf betaling mogelijk
  • Discretie verzekerd
  • Projecten van elke omvang
  • 24uursservice
  • Bezemschone oplevering en casco mogelijk

 

Zo werken wij met circulaire en duurzame opkoop

U biedt kantoorinventaris of bedrijfsinventaris aan en wij zorgen voor een circulaire en duurzame bestemming van kantoormeubelen en bedrijfsinrichting. Na het opkopen van inventaris checken wij bij binnenkomst de goederen en delen deze in drie categorieën in. De eerste categorie is direct voor duurzaam hergebruik geschikt en de tweede categorie met circulaire inventaris maken wij geschikt.

Bijvoorbeeld door kleine technische mankementen te herstellen en reparaties uit te voeren. Dit type inventaris geven wij als refurbished product een tweede leven. Inventaris in de derde categorie is defect en komt niet meer voor herstel in aanmerking. Wij demonteren de goederen en laten de onderdelen voor recycling in aanmerking komen. De werkwijze van HAL18.nl is dan ook in alle opzichten duurzaam en draagt bij aan een circulaire economie.

 

1. Geschikt voor direct hergebruik

2. Circulair maken met herstel en reparatie: refurbished

3. Demontage van goederen voor recycling

Sterk in logistiek

HAL18.nl is sterk in opkoop en in logistiek. Zo hebben wij de beschikking over ervaren medewerkers, eigen vrachtwagens en over een ruime opslagcapaciteit. Daarom zijn wij snel in staat om de opkoop van inventaris snel en vakkundig uit te voeren. Ons circulaire en duurzame opkoopsysteem is bovenal milieuvriendelijk en dat is zeker belangrijk in deze tijd. Om de impact op uw bedrijfsvoering of dagelijkse gang van zaken te beperken, zorgen wij in overleg met u voor een strakke planning.

Alles verloopt bij ons in samenspraak en u bent gedurende het hele traject verzekerd van een vast aanspreekpunt. Dat voorziet in korte communicatielijnen en in een efficiënte en snelle afhandeling van het opkooptraject. Neem voor meer informatie over opkoop van inventaris direct contact op met HAL.18.nl. Wij reageren al binnen een uur, maar vaak veel sneller binnen een paar minuten.

* verplicht