Schoonloop Xtreme SDN 49

2 tot 5 werkdagen

€ 20,04 Per m2 24,25 incl. btw 80,17 per str. meter (1,3 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 11 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Schoonloop Xtreme SDN 49

Kleur:
Bruin
Breedte:
130cm
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
825
Absorptievermogen:
ca. 6,1 liter/m²
Pakinhoud:
130cm
Stootrand:
2,5 cm
Tapijt poolmateriaal:
100% Polyamide Solution Dyed Nylon
Tapijt rugmateriaal:
PVC
Tapijt totaal gewicht :
ca. 4070 gr/m²
Tapijt totale hoogte:
8,7 mm

Juist met ons Nederlandse klimaat beseffen wij maar al te goed wat de juiste eigenschappen moeten zijn van een intensief gebruikte entreemat. Gelukkig hebben wij de Xtreme SDN in ons assortiment. Een oersterke én slijtvaste schoonloopkwaliteit die leverbaar is in 5 topkleuren. Het is een compacte schoonloop dat aangenaam en veerkrachtig aanvoelt. De Xtreme SDN is van Solution Dyed Nylon garen gemaakt. Hierdoor beschikt deze kwaliteit over de allerbeste eigenschappen die het maar kan hebben en is daarbij ook nog eens uitermate projectgeschikt. Een ideale match tussen een hoogwaardig en stevig kwaliteitsproduct tegen een aantrekkelijke prijs. Een ideale keuze bij dagelijks gebruik.

Xtreme SDN is niet alleen als entreemat leverbaar maar ook op 400cm breed en als tapijttegel. Zonder kleurverschil op de naden. Hierdoor is het mogelijk om deze kwaliteit vanaf entree tot de vergaderzaal te leggen. Niet alleen prettig voor het budget, maar je kunt ook nog eens op een natuurlijke en eenvoudige manier balans aanbrengen in je interieurontwerp.

Solution Dyed Nylon
Radijs versus Wortel
De meeste tapijten in Nederland worden geproduceerd met normale, polyamide tapijtgarens, die na de productie worden geverfd. Op deze manier wordt alleen de buitenkant van het garen geverfd. Denk aan een radijs: de binnenkant is wit, de buitenkant rood. Bij Solution Dyed Nylon wordt eerst de vezel geverfd, pas daarna worden van deze vezels de garens geproduceerd. Hierdoor is het garen door en door gekleurd. Stel je in dit geval een wortel voor: in tegenstelling tot een radijs, die alleen aan de buitenkant kleur heeft, is een wortel zowel van de binnen- als buitenkant oranje. Zo is het ook met Solution Dyed Nylon.  

Voor meer informatie over Solution Dyed Nylon. Klik hier!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen