Tapijttegel Xtreme SDN 95

2 tot 5 werkdagen

€ 39,67 Per m2 48,- incl. btw 158,68 per str. meter (0,04 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 6 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Tapijttegel Xtreme SDN 95

Kleur:
Grijs
Breedte:
4
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
0
Tapijtsoort:
Project, Kantoor
Garen:
Solution Dyed Nylon
Vloerverwarming:
Geschikt
Tapijttegels aantal noppen:
183.000 m²
Tapijttegels afmeting tegel:
50 x 50 cm
Tapijttegels afname:
per doos van 16 stuks
tapijttegels brandklasse:
Bfl-s1
Tapijttegels lichtechtheid:
5-6
Tapijttegels poolgewicht:
1270 gr/m²
Tapijttegels poolhoogte:
6,7 mm
Tapijttegels poolmateriaal:
100% Polyamide Solution Dyed Nylon
Tapijttegels rug:
Bitumen
Tapijttegels totaal gewicht :
4800 gr/m²
Tapijttegels totale hoogte:
9,3 mm
Tapijttegels type:
Frisé 1/10
Tapijttegels warmtedoorlaatweerstand:
0.103 m² K/w
Tapijttegels waterechtheid:
4-5
Pakinhoud:
4 m²

Xtreme SDN kan in alle ruimtes gelegd worden. Wordt de ruimte dagelijks intensief gebruikt? Juist dan is Xtreme SDN de ideale keuze. Het is een compact tapijt dat heerlijk veerkrachtig aanvoelt. Bovendien is het slijtvast en oersterk. Xtreme SDN is van Solution Dyed Nylon garen gemaakt. Hierdoor beschikt deze kwaliteit over de allerbeste eigenschappen die een tapijttegel maar kan hebben en is daarbij ook nog eens uitermate projectgeschikt. Een ideale match tussen een hoogwaardige, sterke tapijttegel en tegelijkertijd een aantrekkelijk geprijsd kwaliteitsproduct.

Motieven
In elke ruimte kun je het karakter van het pand versterken met de juiste vloer. De Xtreme SDN kun je niet alleen in verschillende blokmotieven eenvoudig leggen, maar ook in diverse kleursamenstellingen. Zo kun je een vloer helemaal naar eigen inzicht en met speelse effecten ontwerpen.

Xtreme SDN is niet alleen als tapijttegel beschikbaar, maar ook op 400 cm breed en als entreemat. Zonder kleurverschil op de naden. Hierdoor is het mogelijk om deze kwaliteit vanaf entree tot de vergaderzaal te leggen. Niet alleen prettig voor het budget, maar je kunt ook nog eens op een natuurlijke en eenvoudige manier balans aanbrengen in je interieurontwerp. Met de Xtreme SDN creëer je voor elk project een eigentijdse, gevarieerde en originele look! 

Solution Dyed Nylon
Radijs versus Wortel
De meeste tapijten in Nederland worden geproduceerd met normale, polyamide tapijtgarens, die na de productie worden geverfd. Op deze manier wordt alleen de buitenkant van het garen geverfd. Denk aan een radijs: de binnenkant is wit, de buitenkant rood. Bij Solution Dyed Nylon wordt eerst de vezel geverfd, pas daarna worden van deze vezels de garens geproduceerd. Hierdoor is het garen door en door gekleurd. Stel je in dit geval een wortel voor: in tegenstelling tot een radijs, die alleen aan de buitenkant kleur heeft, is een wortel zowel van de binnen- als buitenkant oranje. Zo is het ook met Solution Dyed Nylon.                         

Voor meer informatie over Solution Dyed Nylon. Klik hier!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen