Totale projectinrichting

Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod om uw kantoor, winkel of magazijn volledig in te richten. Wanneer u verhuist, herinricht of een nieuw pand wilt u niet over één nacht ijs gaan. Het antwoord op uw vragen is totale projectinrichting. Wij hebben jarenlange ervaring op het vlak van inrichting en kunnen daarom samen met u een uitgebreid plan opstellen, uitwerken, leveren en uitvoeren. Denk daarbij aan zaken als sfeer, indeling, vloerbekleding en ergonomie. Met Hal18 wordt de totale projectinrichting van uw pand zeker een succes!

Totale projectinrichting stappenplan

Wanneer u, in plaats van de aanschaf van enkele meubels, een uitgebreide oplossing zoekt bent u bij Hal18 aan het juiste adres. In overleg met u maken wij voor uw totale projectinrichting een gedetailleerd stappenplan. Met onze kennis van de mogelijkheden, aandachtspunten en uw wensen is een goed ontwerp de eerste stap. Wij hebben daarvoor de beste meubels en decoratie voor een scherpe prijs gekozen. Uw pand wordt vervolgens geheel door ons ingericht, inclusief de montage. Mocht u vragen hebben over totale projectinrichting en een stappenplan voor u, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Hal18 helpen we u graag verder!

Totale projectinrichting ontwerp

De basis voor een uitstekende totale projectinrichting is het ontwerp. Voordat er ook maar een schets wordt gemaakt, luisteren wij goed naar uw wensen. Het gaat immers om uw interieur! Of het nu gaat om de inrichting van een kantoor, een winkel, of een magazijn; het is de plek waar u of uw personeel optimaal moet kunnen werken. Elk pand is uniek en heeft specifieke eisen naast uw specifieke wensen. Voor een totale projectinrichting is het ontwerp van de plannen daarom een belangrijk uitgangspunt bij Hal18.

Totale projectinrichting aankleding

Een succesvolle inrichting is natuurlijk meer dan een verzameling bureaus, kantoorstoelen, archiefkasten of stellingen voor in uw magazijn. Bij Hal18 kunt u er daarom op vertrouwen dat we bij een totale projectinrichting juist de aankleding extra aandacht geven. Zo zorgen wij ervoor dat de inrichting van uw pand een eigen sfeer krijgt die een prettige werk- en/of winkelomgeving oplevert. Wanneer u kiest voor een totale projectinrichting en aankleding bij ons krijgt u meer dan enkel de som van de losse onderdelen.

Totale projectinrichting vloer

Of het nu een winkel, een kantoor of een magazijn is, elk pand is weer anders en vraagt een andere invulling van de totale projectinrichting. De vloer vormt een belangrijke basis. Dat geldt zowel voor de indeling die mogelijk is, als voor de sfeer. De keuze voor bijvoorbeeld een tapijt, tapijttegels of een andere oplossing kan van grote invloed zijn op de verdere inrichting. Er zijn vele afwegingen die u maakt en bij Hal18 helpen wij u voor een totale projectinrichting aan een vloer die voor u werkt.

Totale projectinrichting kantoor

U kunt bij Hal18 voor scherpe prijzen talloze verschillende meubels kopen van gerenommeerde merken als Ahrend, Gispen en Vitra. Met een totale projectinrichting voor uw kantoor krijgt u een op elkaar afgestemd geheel. Een belangrijk onderdeel van een goede werkplek op kantoor tegenwoordig zijn akoestische wanden. Deze delen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, waarmee ze een belangrijk onderdeel vormen van de aankleding en eerste indruk. Bij Hal18 zit u dus goed voor de totale projectinrichting van uw kantoor.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

* verplicht