Verhuur kantoormeubelen

Bent u op zoek naar een uitbreiding van het meubilair op uw werkvloer? Voor de verhuur van kantoormeubelen zit u bij Hal18 goed. Wij hebben verschillende mogelijkheden. Zo kunt u divers meubilair te huren of te leasen voor kortere of langere periodes. Indien u graag de laatste trends volgt, is dit een ideale oplossing. Ook als u tijdelijk meer medewerkers moet huisvesten of uw interieur beschadigd is door een calamiteit, kunt u altijd bij Hal18 terecht om te profiteren van onze optie voor de verhuur van kantoormeubelen.

Kantoormeubelen huren voordeel

Ten opzichte van kopen brengt kantoormeubelen huren veel voordeel met zich mee. Misschien heeft u tijdelijk meer vergaderstoelen, bureaus of bureaustoelen nodig, of wilt u uw interieur regelmatig updaten. Dan hoeft u niet ineens een hoge investering te doen in nieuw meubilair. Uw bedrijf heeft maandelijks een overzichtelijke uitgave voor de huur van het interieur. Hal18 biedt u een ruime keuze aan kantoormeubelen om te huren op maandelijkse basis. Voordeel is bij ons dat alle producten op onze site ook daadwerkelijk te huur zijn. Bent u op zoek naar iets dat er niet tussen staat? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we u dit toch kunnen aanbieden vanuit ons brede netwerk!

Kantoormeubelen leasen

Wanneer u het interieur van uw werkomgeving voor langere tijd in bruikleen wilt hebben, kunt u bij Hal18 gemakkelijk kantoormeubelen leasen. Ook voor tijdelijke archiefkasten en lockers, zit u bij ons goed. Ten opzichte van huren heeft leasen als voordeel dat 100% financiering van het investeringsbedrag mogelijk is. In sommige gevallen is zelfs maximale investeringsaftrek denkbaar! De liquiditeitspositie van uw bedrijf blijft ook nog eens intact wanner u besluit kantoormeubelen te huren. Zo biedt leasen u een helder overzicht over de financiën binnen uw bedrijf!

Verhuur kantoormeubelen stappenplan

Bent u er al uit wat uw bedrijfsruimte nodig heeft? Bij Hal18 kunt u terecht voor de verhuur van kantoormeubelen volgens onderstaand stappenplan:

  • Stap 1: aanvraag
    Mail de aanvraag voor de door u gewenste producten naar info@hal18.nl.
  • Stap 2: beoordeling
    Wij zullen de aanvraag beoordelen op basis van uw jaarcijfers.
  • Stap 3: start huur of lease
    Wanneer wij de aanvraag goedkeuren, zullen wij de overeenkomst opmaken.

Wilt u een aanvraag doen om meubilair te huren voor uw kantoor of heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies!

* verplicht