Kantoormeubelen huren of leasen?

Bureau

Waarom kantoormeubelen huren of leasen?

Tijdelijk of voor een langere periode kantoormeubilair nodig? Bij Hal18 bieden we de mogelijkheid om kantoormeubelen te huren of te leasen. Er zijn verschillende oorzaken voor de behoefte van het huren van kantoormeubelen, bijvoorbeeld; tijdelijke huisvesting, projecten, groei van uw bedrijf, seizoenspieken, calamiteit etc. Hal18 verhuurt nieuwe en gebruikte kantoormeublen. Een kleine greep uit ons assortiment  kantoormeubelen; roldeurkast, ladeblok, bureautafel, bureaustoel.

Kantoormeubelen huren?

Hal18 bied een breed assortiment verhuur kantoormeubelen aan. Alle producten op de site kunnen ook gehuurd worden. Zo hebben we bureaustoelen, bureaus, archiefkasten, prullenbakken, kantinestoelen, vergaderstoelen, vergadertafels etc. Mocht het gewenste product niet op de site staan, laat het ons weten en wij zoeken het voor u op in ons netwerk. Wij verhuren nieuwe en gebruikte kantoormeubelen in kleine en grote hoeveelheden, dit kan voor een korte periode maar ook voor langere periodes.

Kantoormeubelen leasen?

Kantoormeubelen leasen brengt voordelen met zich mee. De uitgave voor de kantoormeubelen hoeft u niet in één keer te doen, de kosten worden verspreid over een langere periode. U weet elke maand van te voren wat u moet betalen. Op deze manier houdt u werkkapitaal over voor uw bedrijf.

De voordelen van leasen op een rijtje;
• 100% financiering van het investeringsbedrag
• Vereenvoudiging budgetbeheer
• Geen eigen (hoge) investeringskosten
• Mogelijkheden om ook het onderhoud mee te leasen
• Liquiditeitspositie blijft intact
• In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk

Wat is het stappenplan?

Alvorens we overgaan tot een lease overeenkomst zijn er een aantal stappen welke doorlopen moeten worden.
Stap 1: Aanvraag
Mail de aanvraag voor het door uw gewenste product(en)
Stap 2: Beoordeling
Op basis van de jaarcijfers zullen we aanvraag beoordelen.
Stap 3: Start leasen
Wanneer de aanvraag is goedgekeurd zal de lease overeenkomst worden opgemaakt