Vintage

2 tot 5 werkdagen

€ 26,65 Per m2 32,25 incl. btw 106,61 per str. meter (4 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 8 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Vintage

Kleur:
Grijs
Breedte:
400cm
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
0
Tapijtsoort:
Bouclé, Woonkamer, Project, Trap
Garen:
Polyamide
Totale hoogte:
5 mm
Pakinhoud:
400cm
Tapijt lichtechtheid:
5-6
Tapijt poolmateriaal:
100% PA 6 IMPREL
Tapijt totaal gewicht :
1.711gr/m²
Tapijt totale hoogte:
5.8 mm
Tapijt waterechtheid:
4-5

Steeds vaker zie je in industriële en moderne interieurstijlen dat er een knipoog gemaakt wordt naar het verleden. Vintage is dan ook de trend van nu! Wij hebben deze karakteristieke look & feel in een hedendaags jasje gestoken. Onze nieuwe tapijtkwaliteit Vintage is voorzien van een kenmerkende print en is leverbaar in maar liefst 7 eigentijdse kleuren. Naast grijs-, zwart- en bruintinten is de Vintage leverbaar in een sprekende groene, rode en blauwe kleur.

Projectgeschikt

De hoogstaande uitstraling van de Vintage komt mede tot stand door het gebruik van 100% PA 6 Imprel garens. De Vintage biedt veel comfort en is klasse 33 gecertificeerd. Hierdoor is deze tapijtkwaliteit uitermate projectgeschikt. Vloerverwarming en bureaustoelen zijn dan ook geen probleem. Welke kleur er ook gelegd wordt, bij elk project – van hotel tot kantoor - zal de vloer dé eyecatcher zijn!

Creëer je eigen tapijt!

Wat als je een project mag voorzien van een tapijt maar net één van de kwaliteiten nodig hebt in een andere kleur? Bij de Vintage gaan we graag een stapje verder. Eigen dessins en kleurvariaties zijn namelijk mogelijk op aanvraag. Informeer gerust je (project)vertegenwoordiger naar de mogelijkheden voor customized printtapijt.

Karpet op maat

De Vintage is ook uitermate geschikt als karpet en op elk gewenst formaat leverbaar. Ideaal want zo kun je elke ruimte volledig inrichten naar de wens van de klant. En één ding is zeker, door het unieke patroon lever jij je klant zonder twijfel een prachtig en in het oog springend karpet.

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen