Vitality

2 tot 5 werkdagen

€ 26,65 Per m2 32,25 incl. btw 106,61 per str. meter (4 meter breed)

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
B2B Meer dan 8 stuks? Ontvang scherpe offerte

Kenmerken Vitality

Kleur:
Antractiet
Breedte:
400cm
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Gewicht:
0
Tapijtsoort:
Bouclé, Woonkamer, Project, Trap
Garen:
Polyamide
Totale hoogte:
5 mm
Pakinhoud:
400cm
Tapijt lichtechtheid:
5-6
Tapijt poolmateriaal:
100% PA 6 IMPREL
Tapijt totaal gewicht :
1.711gr/m²
Tapijt totale hoogte:
5.8 mm
Tapijt waterechtheid:
4-5

Marmer- en betonvloeren zijn op dit moment razend populair. In sommige gevallen kan een dergelijke vloer echter ook koel en zakelijk overkomen. Met de Vitality hebben we het beste van twee werelden gecombineerd. Een chique marmer- of betonlook in combinatie met het comfort van een zacht kamerbreed tapijt. Oftewel een trendy uitstraling maar juist met een warme touch. Er is keuze uit drie mooie, realistische betonkleuren en een drietal warme en sfeervolle marmerlook dessins met een prachtig aderpatroon. Welke kleur en dessin je ook gebruikt, met de Vitality straalt elke ruimte klasse uit.

Projectgeschikt

De hoogstaande uitstraling van de Vitality komt mede tot stand door het gebruik van 100% PA 6 Imprel garens. De Vitality biedt veel comfort en is klasse 33 gecertificeerd. Hierdoor is deze tapijtkwaliteit uitermate projectgeschikt. Vloerverwarming en bureaustoelen zijn dan ook geen probleem. Welke kleur er ook gelegd wordt, bij elk project – van hotel tot kantoor - zal de vloer dé eyecatcher zijn!

Creëer je eigen tapijt!

Wat als je een project mag voorzien van een tapijt maar net één van de kwaliteiten nodig hebt in een andere kleur? Bij de Vitality gaan we graag een stapje verder. Eigen dessins en kleurvariaties zijn namelijk mogelijk op aanvraag. Informeer gerust je (project)vertegenwoordiger naar de mogelijkheden voor customized printtapijt.

Karpet op maat

De Vitality is ook uitermate geschikt als karpet en op elk gewenst formaat leverbaar. Ideaal want zo kun je elke ruimte volledig inrichten naar de wens van de klant. En één ding is zeker, door het unieke patroon lever jij je klant zonder twijfel een prachtig en in het oog springend karpet.

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

* verplicht
Denk ook aan
Recent bekeken

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen