Bureaustoel kopen, waar op letten?

Wil je voor thuis of op kantoor een nieuwe bureaustoel kopen, waar moet je dan op letten? Want zeg nou zelf, je wilt natuurlijk niet na een paar maanden erachter komen dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt bij je nieuwe bureaustoelen! Dat is namelijk zonde van je geld en de tijd die je in je zoektocht hebt gestoken. Wij helpen je graag een handje op weg met een paar handige tips zodat jij, wanneer je een nieuwe bureaustoel gaat kopen, de juiste keuze maakt!

Kleur en stijl van jouw nieuwe bureaustoel

In de eerste plaats wil je natuurlijk een stoel voor je bureau kopen die er prachtig uitziet! De kleur, vorm en stijl zijn dan aspecten waar je veel tijd in zal steken. Wil je lichtkleurige leren kantoorstoelen, een design bureaustoel in een felle kleur of kies je liever voor een zwarte, stoffen directiefauteuil? Daar denk je waarschijnlijk van tevoren vast wel goed over na, want je bureaustoel moet natuurlijk goed passen bij de andere kantoormeubelen. Maar op die stoel moet je natuurlijk ook lekker zitten, en dat is waarschijnlijk nog véél belangrijker!

Vorm en ergonomie van een bureaustoel

Natuurlijk, als je een nieuwe bureaustoel gaat kopen, wil je natuurlijk dat die er mooi uitziet. Toch is het verstandig om er zeker van te zijn dat je óók lekker zit op je stoel. En dan niet voor een uurtje, maar zeker voor langere tijd. Zeker wanneer je er voor je werk gebruik van maakt, zijn de vorm en de ergonomie van bureaustoelen ontzettend belangrijk, vergis je daar niet in! Kies bijvoorbeeld altijd voor een goede ondersteuning van je rug bij nieuwe werkstoelen. Zo voorkom je dat je rugklachten ontwikkelt en weet je zeker dat je lekker zit, ook aan het einde van de middag!

De goede zithoogte bij het kopen van je bureaustoel

Let ook goed op de goede zithoogte kiezen bij het kopen van je bureaustoel. Nu is het natuurlijk zo dat een belangrijk kenmerk van een kantoorstoel is, dat deze in hoogte verstelbaar is. Koop je een nieuwe of gebruikte bureaustoel bij Hal18, dan ben je niet alleen verzekerd van een zeer scherpe prijs, maar ook voor de goede zithoogte van je bureaustoel zit je bij ons altijd goed! Wij hebben een bijzonder groot assortiment met verschillende maten, waardoor je gegarandeerd de stoel voor je bureau vindt die je zoekt!