Kantoorstoelen

Een goede kantoorstoel is essentieel voor een comfortabele en ergonomische werkomgeving. Bij Hal18 begrijpen we het belang van een juiste zithouding en daarom bieden we een ruime selectie kantoorstoelen aan. Of u nu op zoek bent naar nieuwe kantoorstoelen of een duurzamere optie wilt, zoals tweedehands of refurbished kantoorstoelen, we hebben voor elk wat wils.

Comfort en ergonomie voor lange werkdagen

Een kantoorstoel moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook voldoen aan ergonomische normen. Onze kantoorstoelen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden aan uw rug, nek en armen, zodat u comfortabel kunt werken, zelfs tijdens lange werkdagen. Verstelbare functies zoals leuninghoogte, zitdiepte en armleuninghoogte zorgen ervoor dat u de stoel kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Besparen met tweedehands en refurbished kantoorstoelen

Bij Hal18 hechten we veel waarde aan duurzaamheid en bieden we ook tweedehands en refurbished kantoorstoelen aan. Deze stoelen zijn zorgvuldig gecontroleerd en opgeknapt, waardoor ze nog steeds van hoge kwaliteit zijn en een comfortabele zitervaring bieden. Door te kiezen voor tweedehands of refurbished kantoorstoelen kunt u niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een circulaire economie en het verminderen van afval.

Diverse soorten kantoorstoelen

Bij Hal18 hebben we een breed assortiment kantoorstoelen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke bureaustoel, een ergonomische bureaustoel met verstelbare functies of een moderne designstoel, we hebben de perfecte stoel voor uw kantooromgeving. Onze kantoorstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen, zodat u de stoel kunt kiezen die past bij uw smaak en interieur

Kantoorstoelen uitproberen

Wilt u de kantoorstoelen eerst uitproberen? Dat lijkt ons niet meer dan normaal. In onze showroom in Wijnjewoude bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Onder het genot van een lekker bakkie kunt u verschillende kantoorstoelen uitproberen. Zo weet u precies de juiste stoel voor uw kantoor te vinden! 

Design kantoorstoelen: Stijlvol werken in uw kantoor

Naast comfort en ergonomie speelt het design van een kantoorstoel ook een belangrijke rol in het creëren van een stijlvolle werkomgeving. Bij Hal18 hebben we een ruim assortiment design kantoorstoelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Of u nu op zoek bent naar strakke en moderne stoelen, tijdloze klassiekers of trendy en kleurrijke designs, wij hebben design kantoorstoelen die bij uw smaak en kantoorinrichting passen.

Kantoorstoelen kopen bij Hal18

Bij Hal18 helpen we u graag bij het vinden van de ideale kantoorstoel. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te adviseren over de juiste stoel die past bij uw behoeften en budget. Bezoek onze showroom om ons uitgebreide assortiment kantoorstoelen te bekijken, inclusief tweedehands en refurbished opties. Of u nu op zoek bent naar comfort, ergonomie of duurzaamheid, wij hebben de perfecte kantoorstoel voor u. Op onze ergonomische stoelen hebben wij 14 dagen zitgarantie. Mocht u na deze periode niet tevreden zijn met het resultaat kunt u het altijd retour sturen. Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met ons. 

Veelgestelde vragen

Een goede kantoorstoel is belangrijk voor je gezondheid en productiviteit. Het is altijd aan te raden om goed om je plek te zitten. Een kantoorstoel is goed voor jou, wanneer je voeten plat op de grond of op een voetensteun staan. Je benen moeten vervolgens in een hoek van 90 graden gepositioneerd zijn. Ook is de hoogte van de rugleuning van belang. Zorg ervoor dat de lendensteun in de holling van de onderrug past. Ook de houding van je armen spelen mee. Het is belangrijk dat deze zo dicht mogelijk bij het lichaam geplaatst zijn, wanneer je op de kantoor stoel zit.

Een ergonomische kantoorstoel houdt rekening met de behoeftes van de gebruiker. Een ergonomische kantoorstoel geeft ondersteuning, maar daarnaast ook bewegingsvrijheid. Er is bij een ergonomische kantoorstoel tevens rekening gehouden met diverse posturen en diverse zithoudingen. Door op een ergonomische kantoorstoel te werken, zorg je ervoor dat je in een gezonde houding aan het werk gaat. Dat kan pijnklachten, zoals bij de rug of nek, voorkomen.

Bij de aanschaf van een kantoorstoel zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden, denk bijvoorbeeld aan de het postuur van degene die de stoel gaat gebruiken. Ook stelt elke werkplek andere eisen. Daarom zijn er verschillende kantoorstoelen te koop. Denk aan een directiefauteuil, een werkstoel, vergaderstoel, bureaustoel, horecastoel, bureaufiets, of een kruk. Ook zijn er verschillende kleuren, zodat er altijd een model is dat goed aansluit bij jouw werkomgeving. Wanneer je met meerdere mensen een kantoorstoel gaat delen, is het slim om uit te gaan van een gemiddelde.

Goed hoeft niet per se duur te zijn. Het is het belangrijkst dat je bij het kopen van een kantoorstoel een verantwoorde keuze maakt voor je werkhouding én voor je portemonnee. De prijs van een kantoorstoel verschilt. Een directiestoel is er bijvoorbeeld vanaf 259 euro, een werkkruk heb je al voor 94,95. Wil je liever een bureaustoel? Deze heb je vanaf 134 euro.

Bij Hal18 kun je voor elke gewenste situatie kantoorstoelen kopen. Hal18 heeft een uitgebreid aanbod. En wanneer je geen tijd hebt om na te denken over het interieur van je bedrijf of wanneer je dit lastig vindt, kun je bij Hal18 terecht voor een advies. Hal18 kan zelfs een compleet bedrijf voorzien van kantoormeubilair. Bij Hal18 kun je ook tweedehands kantoorstoelen kopen. Gebruikt meubilair hoeft namelijk niet meteen afgeschreven te worden. De tweedehands stoelen krijgen altijd een uitvoerige inspectie, waarbij gekeken wordt of er eventuele reparaties nodig zijn.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen