Kantoorstoelen

Voor zowel nieuwe als gebruikte kantoorstoelen bent u bij Hal18 aan het juiste adres! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment comfortabele meubels. Voor zowel de actieve als ergonomische zit kunt u dan ook uitstekend bij ons terecht. Er zijn verschillende redenen waarom het aan te raden is goed na te denken over stoelen voor uw werkplek. Gezondheid, productiviteit en uitstraling zijn de voornaamste factoren om rekening mee te houden bij de aanschaf van uw nieuwe kantoorstoelen. En of u nu een eenmanszaak heeft of een groot bedrijf met veel werknemers, het is altijd belangrijk om goed op uw plek te zitten!

Kantoorstoel soorten

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het, een kantoorstoel in alle soorten en maten!

Iedere werkplek stelt weer andere eisen. Daarom bieden wij een kantoorstoel in zo veel mogelijk soorten aan. U vindt de stoelen bij ons bovendien in verschillende stijlvolle kleuren, zodat er altijd een model is dat goed aansluit bij uw werkomgeving. Heeft u geen tijd om na te denken over het interieur van uw bedrijf of vindt u dit lastig? Geen probleem! Bij Hal18 helpen we u graag met advies en kunnen we zelfs uw complete bedrijf voorzien van kantoormeubilair.

Kantoorstoelen kopen

Wanneer u nieuwe kantoorstoelen gaat kopen, is het belangrijk om vooraf goed te kijken hoe u ze gaat gebruiken. Naast de mate van gebruik speelt ook het postuur een rol bij het maken van een keus. Wanneer meerdere personen een werkplek delen, is het uiteraard slim om uit te gaan van een gemiddelde. Gelukkig kunt u bij Hal18 voor elke gewenste situatie kantoorstoelen kopen. Bekijk hiervoor ons uitgebreide aanbod online. Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice!

Kantoorstoelen uitproberen

Voor een ergonomische zit hebben wij zitballen in ons brede assortiment. Wilt u dit type kantoorstoelen eens uitproberen? Dat lijkt ons niet meer dan normaal. In onze showroom in Wijnjewoude bent u van harte welkom voor een kopje koffie. Onder het genot van een lekker bakkie kunt u verschillende kantoorstoelen uitproberen. Zo weet u precies de juiste stoel voor uw kantoor te vinden! Heeft u een groot bedrijf met een kantine waar u samen met alle collega’s luncht? Ook kantinestoelen vindt u bij Hal18!

Design kantoorstoelen

Het oog wil ook wat! Daarom vindt u de mooiste design kantoorstoelen in ons uitgebreide aanbod. Wij bieden u aardig wat klassiekers die al heel wat jaren meegaan. Het is vaak slim design dat de verschillende design stoelen zo populair maakt. En door het ontwerp zijn ze niet alleen een lust voor het oog, maar ook heerlijk comfortabel. Urenlang achtereen zitten gaat op de design kantoorstoelen van Hal18 zonder problemen. Kies uit verschillende modellen: met of zonder armleuning en met of zonder wielen.

Tweedehands kantoorstoelen

Bij Hal18 kunt u ook tweedehands kantoorstoelen kopen. Gebruikt meubilair hoeft namelijk niet meteen afgeschreven te worden. Vaak kan het nog goed een ronde mee bij u in de zaak. Zeker met onze kritische blik bij het inkopen en de grondige inspectie die het meubilair ondergaat. Tijdens deze inspectie checken wij of eventuele reparaties nodig zijn en voeren deze uit met een zeer hoge standaard. Op onze tweedehands kantoorstoelen krijgt u dan ook zes maanden garantie!

 

Veelgestelde vragen

Een goede kantoorstoel is belangrijk voor je gezondheid en productiviteit. Het is altijd aan te raden om goed om je plek te zitten. Een kantoorstoel is goed voor jou, wanneer je voeten plat op de grond of op een voetensteun staan. Je benen moeten vervolgens in een hoek van 90 graden gepositioneerd zijn. Ook is de hoogte van de rugleuning van belang. Zorg ervoor dat de lendensteun in de holling van de onderrug past. Ook de houding van je armen spelen mee. Het is belangrijk dat deze zo dicht mogelijk bij het lichaam geplaatst zijn, wanneer je op de kantoor stoel zit.

Een ergonomische kantoorstoel houdt rekening met de behoeftes van de gebruiker. Een ergonomische kantoorstoel geeft ondersteuning, maar daarnaast ook bewegingsvrijheid. Er is bij een ergonomische kantoorstoel tevens rekening gehouden met diverse posturen en diverse zithoudingen. Door op een ergonomische kantoorstoel te werken, zorg je ervoor dat je in een gezonde houding aan het werk gaat. Dat kan pijnklachten, zoals bij de rug of nek, voorkomen.

Bij de aanschaf van een kantoorstoel zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden, denk bijvoorbeeld aan de het postuur van degene die de stoel gaat gebruiken. Ook stelt elke werkplek andere eisen. Daarom zijn er verschillende kantoorstoelen te koop. Denk aan een directiefauteuil, een werkstoel, vergaderstoel, bureaustoel, horecastoel, bureaufiets, of een kruk. Ook zijn er verschillende kleuren, zodat er altijd een model is dat goed aansluit bij jouw werkomgeving. Wanneer je met meerdere mensen een kantoorstoel gaat delen, is het slim om uit te gaan van een gemiddelde.

Goed hoeft niet per se duur te zijn. Het is het belangrijkst dat je bij het kopen van een kantoorstoel een verantwoorde keuze maakt voor je werkhouding én voor je portemonnee. De prijs van een kantoorstoel verschilt. Een directiestoel is er bijvoorbeeld vanaf 259 euro, een werkkruk heb je al voor 94,95. Wil je liever een bureaustoel? Deze heb je vanaf 134 euro.

Bij Hal18 kun je voor elke gewenste situatie kantoorstoelen kopen. Hal18 heeft een uitgebreid aanbod. En wanneer je geen tijd hebt om na te denken over het interieur van je bedrijf of wanneer je dit lastig vindt, kun je bij Hal18 terecht voor een advies. Hal18 kan zelfs een compleet bedrijf voorzien van kantoormeubilair. Bij Hal18 kun je ook tweedehands kantoorstoelen kopen. Gebruikt meubilair hoeft namelijk niet meteen afgeschreven te worden. De tweedehands stoelen krijgen altijd een uitvoerige inspectie, waarbij gekeken wordt of er eventuele reparaties nodig zijn.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen