Zitbal

Het ziet er niet alleen trendy uit, de zitbal van het merk Vluv. Als uw werknemers op de zitbal zitten, hebben ze automatisch een rechte houding. De Vluv zitbal is ontworpen door Kristof Hock. Hij vond de standaard pvc zitballen maar lelijk en kwam op het idee om deze te bekleden met stof. Dankzij de stevige bekleding behoudt de zitbal de originele vorm en zitten uw werknemers comfortabeler. U kunt uw zitbal eenvoudig online bestellen bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering van uw order!

Zitbal ergonomisch

Omdat uw werknemers automatisch rechtop zitten op de zitbal is deze ergonomisch. De rechte houding is namelijk het beste voor het lichaam. De zitbal is tevens geschikt om balansoefeningen op te doen. U heeft de keuze uit verschillende stijlvolle kleuren ballen met exotische namen, zoals macchiato, greige en pebble. Elke zitbal is niet alleen ergonomisch, maar ook voorzien van een handig handvat van hetzelfde materiaal. De naden van de stof zijn dubbel gestikt. Dit maakt de zitbal extra duurzaam!

Zitbal bureau

Uw werknemers kunnen het beste afwisselen tussen een bureaustoel en een zitbal bij het bureau. Het is namelijk niet gezond om de hele dag op een bal te zitten werken. Houd er echter rekening mee dat een zitbal hoger zit dan een bureaustoel. Daarom is het handig om de zitbal te combineren met een verstelbaar kantoor bureau. Wanneer de onderarmen horizontaal op het bureau liggen, is er sprake van een goede zithouding. Een zitbal past bij een bureau, maar kan ook gebruikt worden bij de entree van uw pand, in de kantine of in een vergaderzaal ter vervanging van vergaderstoelen.

Welke maat zitbal?

Vraagt u zich af welke maat zitbal het beste past bij uw lichaam? Dan zit u (letterlijk) goed bij Hal18! Wij geven u graag uitgebreid advies. Uw lengte is de belangrijkste maatstaf bij het kiezen van de juiste maat. Kies bij een lichaamslengte van:

  • 155 tot 175 cm: de zitbal met een diameter van 65 cm
  • 175 tot 195 cm: de zitbal met een diameter van 75 cm

Houd hierbij aan dat de hoogte van uw knieën net iets lager dan de hoogte van uw bekken moet zijn. Uw dijen gaan dus schuin naar beneden. Vraagt u zich af welke maat zitbal het beste aansluit bij een standaardhoogte bureau? Hiervoor adviseren wij de bal met een diameter van 65 cm.

Vluv zitbal

De binnenbal van de Vluv zitbal is gemaakt van ftalaatvrij pvc en geheel naadloos. De zitbal wordt verstuurd in een stijlvolle stoffen tas en geleverd met een speciaal tuitje om de bal op te pompen. Dit kan bijvoorbeeld met een fietspomp. De stof van de Vluv zitbal heeft een warme uitstraling en bestaat uit 100% polyester of 100% merino wolvilt. U heeft ook de keuze uit ‘leather look’ polyester. De onderkant van de zitbal is voorzien van een subtiele ring, waardoor de bal minder snel wegrolt.

Zitbal kopen

Bij Hal18 kunt u voor een scherpe prijs uw zitbal kopen. U vindt bij ons ook andere gezonde opties voor op de werkvloer, zoals een zit sta bureau of een bureaufiets. Bovendien staat bij Hal18 duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom bieden we u naast nieuwe tevens gebruikte kantoormeubels, zoals tweedehandse kantoorstoelen. Deze worden volledig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Zo profiteert u altijd van de hoogste kwaliteit bij Hal18. Uw zitbal kopen doet u daarom bij ons!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen