Barkruk

Vrolijk, somber, authentiek, industrieel en alles daar tussenin; wie een barkruk zoekt, kan bij Hal18 zijn of haar hart ophalen! Bij ons vindt u vele verschillende soorten zetels die allemaal een andere invulling aan uw kantine interieur geven. Bovendien zijn ze ook zeer geschikt in de ontvangstruimte van uw pand. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van hoe deze is ingericht en gebruikt wordt. We willen maar zeggen dat een barkruk meer dan één toepassing kent. Hoe gaat u dit meubelstuk gebruiken?

Barkruk stijlen

Wie een blik werpt op onze stoelen en sta zit krukken zal opvallen hoeveel verschillende barkruk stijlen er zijn. Voor ieder interieur hebben we wel iets unieks op voorraad! Zowel qua vorm als kleuren en gebruikte materialen heeft u bij ons een zeer ruime keuze. Bovendien kunt u bij Hal18 zowel een lage als een hoge barkruk bestellen. Heeft u al een idee hoe uw kantine eruit gaat zien? In dat geval kunt u onze barkruk stijlen op uw plannen aanpassen… of andersom!

Inklapbare barkruk

Als u iets niet nodig heeft, wilt u niet dat het in de weg staat. Daarom biedt een inklapbare barkruk uitkomst! Het Cross model is hier een mooi voorbeeld van. Bovendien vindt u onderaan het metalen frame een handig voetensteuntje! Heeft u de ruimte nodig in uw kantine en moeten kantinetafels en krukken uit de weg? Dan zult u merken hoe weinig plek een inklapbare barkruk inneemt! Bekijk de Cross en andere modellen bij Hal18 voor een handig ingerichte lunchruimte.

Barkruk hout

Verschillende interieurs zijn gebaat bij een barkruk van hout. Deze passen bij een kantine met een natuurlijke uitstraling. Bovendien maakt dit materiaal uw barkruk industrieel qua uiterlijk. Deze stijl gaat voornamelijk om contrasten. Leeg maar vol, ruw maar geraffineerd. Samen vormen deze elementen een prachtig geheel, waarin een barkruk van hout absoluut een plaats verdient! Wilt u alle mogelijkheden liever met eigen ogen bekijken voordat u een beslissing maakt? Bezoek dan onze showroom te Wijnjewoude. U bent van harte welkom!

Barkruk goedkoop

Hal18 is dé meubelspeciaalzaak waar u uw barkruk goedkoop kunt bestellen; zeker wanneer u meerdere exemplaren in één keer uitkiest! Bovendien hebben wij krukken in een breed scala aan kleuren voor u. Zoekt u een barkruk in het wit, rood, zwart of iets anders? Bij Hal18 vindt u wat u zoekt! En ook om de kwaliteit hoeft u het niet te laten; nergens anders dan bij ons vindt u een barkruk die zo goedkoop en bovendien comfortabel is. Kies voor Hal18 om uw kantine vorm te geven!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen