Bureaufiets

Het belangrijkste aan een bureaustoel is dat deze comfort biedt tijdens het werken. Maar wat als de manier waarop mensen zitten ook nog eens de productiviteit verhoogt? Dit ideaalbeeld wordt door de bureaufiets werkelijkheid. Door gebruik te maken van een bureaufiets leest een werknemer maar liefst 30% sneller! Daarnaast kan te lang stilzitten kan gezondheidsklachten opleveren, door de bewegingen op deze actieve stoel worden die juist worden tegengegaan.

Bureaufiets kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u online bij Hal18 uw bureaufiets kopen. Maar ook in onze showroom te Wijnjewoude kunt u terecht om dit populaire meubelstuk eerst eens met eigen ogen te bekijken. Zo kunt u het beste beoordelen of zo’n stoel wel bij uw kantoor bureau past. Bovendien ondervindt u hier de voordelen van modellen met en zonder rugsteun, waaronder een verhoogd energieniveau van de gebruiker. Zijn uw werknemers wel gebaat bij wat beweging tijdens het werk? Dan is een bureaufiets voor ze kopen bij Hal18 zeer verstandig!

Bureaufiets verstelbaar

De lichaamslengtes van uw werknemers zullen ongetwijfeld erg uiteenlopen. Daarom is het wel zo fijn wanneer u gebruik kunt maken van een bureaufiets die verstelbaar is. De meeste exemplaren in onze uitgebreide collectie zijn dat gelukkig ook. Deze moderne variant op de klassieke bureaustoel moet immers verhoogd, verlaagd of in een voor- of achterwaartse positie kunnen worden gezet. Hoe ruimer de mogelijkheden, hoe zekerder u bent dat u op een bureaufiets die verstelbaar is de juiste zithouding zult vinden. Bij Hal18 zult u in uw zoektocht zeker slagen!

Bureaufiets met tafelblad

In feite is het niet eens nodig om tafel en stoel apart aan te schaffen. De Arizona De Luxe is namelijk een bureaufiets met tafelblad inbegrepen! In plaats van een stoel, barkruk of zitbal samen met een bijpassend bureau te bestellen, heeft u al het nodige meubilair in één keer. Dankzij de Arizona De Luxe hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw knieën stoot aan uw bureau. Bovendien profiteert u dankzij deze comfortabele bureaufiets met tafelblad van een instelbaar ergonomisch zitkussen, een uitsparing voor telefoon of tablet en van het feit dat er geen installatie vereist is!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen