Bureaustoelen

Voor een comfortabele zithouding tijdens het werk is de kwaliteit van uw meubilair zeer belangrijk. Daarom vindt u in het uitgebreide assortiment van Hal18 bureaustoelen in allerlei verschillende modellen! U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel nieuwe als gebruikte exemplaren van A-merken als Ahrend en Grahl, die eerst uitvoerig zijn gecontroleerd door onze eigen technische dienst. Zo weten we zeker dat we u stoelen kunnen aanbieden die ergonomisch zijn en aangenaam zitten. Bovendien kunt u onze bureaustoelen perfect laten aansluiten op uw interieur.

Bureaustoelen ergonomisch

Maakt u lange dagen, waarbij u vooral aan een kantoor bureau werkt? Dan is het belangrijk dat u een goede bureaustoel heeft, die u ergonomisch laat werken. Het belang van ergonomisch zitten op kantoor valt namelijk niet te onderschatten: lange tijd in een ‘verkeerde’ houding zitten kan leiden tot talloze fysieke ongemakken. Met een ergonomische bureaustoel van Hal18, waarvan u onder meer de zithoogte, arm- en rugleuningen kunt verstellen, weet u zeker dat u voor lange tijd comfortabel kunt werken. Bij ons vindt u allerlei verschillende bureaustoelen, die ergonomisch helemaal vallen aan te passen.

Beste bureaustoelen

Wanneer u de beste bureaustoelen voor op kantoor zoekt, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Hal18 hebben we het allemaal! Voor een comfortabele, maar productieve houding is bijvoorbeeld een van onze werkstoelen zeer geschikt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor sta zit kruk of een sportieve bureaufiets! Wilt u graag advies over de beste bureaustoelen in ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bureaustoelen tweedehands

Hal18 biedt u sowieso al zeer voordelige bureaustoelen. Onze tweedehands modellen bieden dezelfde kwaliteit voor nog minder geld. Wanneer u een kantoorinrichting wilt doen met een bescheiden budget, moet u dus zeker bij onze gebruikte kantoormeubelen kijken. Al ons tweedehands meubilair is uitgebreid gecontroleerd en kan nog jarenlang mee! Onze refurbished of gerecyclede bureaustoelen zijn tweedehands, maar doen in kwaliteit niets onder voor volledig nieuwe kantoormeubelen. Ze zijn echter wel veel voordeliger!

Bureaustoelen wit

Heeft u een voorkeur voor een specifieke kleur? Wees er dan snel bij om bijvoorbeeld uw bureaustoelen in het wit te bestellen! Het grote aanbod van Hal18 wisselt regelmatig. Als u op het product klikt, kunt u eenvoudig de kleur van uw stoel uitkiezen. Zo ziet u eenvoudig of uw favoriete bureaustoelen in het wit verkrijgbaar zijn. De beste kantoorstoelen vindt u in ons uiteenlopende aanbod. Bij Hal18 vindt u alleen meubilair dat door de arbo is goedgekeurd. Daarnaast geven we u graag advies over de inrichting van uw kantoor!

Bureaustoelen Ahrend

Een van de meest toonaangevende Nederlandse fabrikanten van kantoormeubilair is Ahrend. De bureaustoelen van Ahrend kenmerken zich door een simpel ogend, maar weldoordacht design. Belangrijke uitgangspunten daarvoor zijn de ontwerpfilosofieën “form follows function” en “less is more”. Een van de bekendste bureaustoelen van dit merk is de Ahrend 220. Naast de ergonomische stoelen van dit merk vindt u bij ons ook verschillende robuuste archiefkasten van dit topmerk. Voor kantoormeubelen van Ahrend gaat u naar Hal18!

Bureaustoelen goedkoop

Ons ruime assortiment kantoorstoelen biedt u alleen maar voordelen! U kunt gaan voor een fraaie design bureaustoel of een van onze andere bureaustoelen: u bent altijd goedkoop uit bij Hal18! Zowel nieuwe als gerecyclede of refurbished bedrijfsmeubelen zijn bij ons namelijk van topkwaliteit. Wanneer u voor een circulaire kantoorinrichting kiest, maakt u niet alleen een duurzame keuze, doordat u op nieuwe grondstoffen bespaart. U maakt ook een verantwoorde keuze voor uw eigen portemonnee! Uw oude bureaustoel kan namelijk ook opnieuw gestoffeerd worden, waarna deze er weer als nieuw uitziet. Voor bureaustoelen met een goedkoop prijskaartje kunt u rekenen op Hal18.

Bureaustoelen leer

Het is belangrijk om consistentie te creëren in uw interieur. Daarom behoren bureaustoelen van leer tot de mogelijkheden bij Hal18! Dankzij onze fraaie stoelen kunt u eenvoudig de uitstraling van - en het zitcomfort in - uw kantoor verhogen. Daarom zijn wij dé online winkel bij uitstek om uw nieuwe directiemeubilair te bestellen. Bekijk ons gehele assortiment online en om de specificaties van de aangeboden meubels te zien. Zo vindt u bij Hal18 precies waar u naar op zoek bent!

Bureaustoelen kopen

Wilt u voordelig nieuwe of gebruikte bureaustoelen kopen? Dan bent u bij Hal18 precies waar u moet zijn! Bij ons profiteert u van een gevarieerd aanbod en de laagste prijzen. Waar u ook woont of werkt, wij leveren door heel Nederland. Indien gewenst kunnen wij het meubilair ook voor u monteren. Tenzij anders aangegeven worden al onze meubelstukken binnen twee werkdagen geleverd. Bovendien bent u welkom in onze showroom te Wijnjewoude, waar u direct uw bureaustoelen kunt kopen en meenemen. Zo beschikt u snel over het hoogste zitcomfort voor uw werkplek!

Veelgestelde vragen

Het antwoord op de vraag "Wat is een goede bureaustoel?" is best breed. Een moderne bureaustoel zorgt ervoor dat uw rug zo min mogelijk lijdt. En het heeft aanpasbare onderdelen om de stoel nog beter op uw lichaam aan te laten sluiten. Denk hierbij aan zithoogte, zitdiepte, hoogte rugleuning en hoek rugleuning. Een goede bureaustoel ondersteunt bovendien bij het aannemen van een goede werkhouding. Ook de ondergrond van de werkplek speelt een belangrijke rol bij de keuze voor wieltjes. Wij adviseren harde wieltjes bij een zachte ondergrond en zachte wieltjes bij een harde ondergrond.

Een goede bureaustoel dient in Nederland in ieder geval te voldoen aan de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR). Hierin wordt omschreven waar de rugleuning, zitting en armleggers minimaal aan moeten voldoen. De gemiddelde maten van Nederlanders zijn het uitgangspunt voor de maatvoering en verschilt daardoor van de Europese richtlijnen, waarbij wordt uitgegaan van de gemiddelde maten van Europeanen. Een complete bureaustoel met goede bouwkwaliteit waar functionaliteit voorop staat is een goede investering.

Een ergonomische bureaustoel is een stoel die het mogelijk maakt om ook voor een langere tijd de juiste zithouding aan te nemen. U kunt veel klachten krijgen als u een verkeerde houding heeft, bijvoorbeeld zenuwbeknelling, moeite met opstaan en rugklachten. U kunt bij ergonomische bureaustoelen de hoek of de hoogte van de rugleuning, zithoogte, en de hoogte of de breedte van de armleuningen instellen. Nog een voordeel van een ergonomische bureaustoel is dat u het naar uw wensen kunt aanpassen. De vorm van uw lichaam en de druk die de stoel ondervindt worden optimaal ondersteund.

In onze webshop kunt u voordelig een ruim assortiment nieuwe en gebruikte bureaustoelen kopen. Wij leveren door heel Nederland, dus het maakt niet uit of u op zoek bent naar een bureaustoel voor op kantoor of uw werkplek thuis. In onze webshop kunt u veilig achteraf betalen. Bent u nog niet helemaal zeker over de juiste bureaustoel? Wij geven u advies op maat en helpen u gratis op weg. U vindt bij ons naast bureaustoelen ook kantoor en bedrijfsmeubelen van bekende merken. Bovendien monteren wij de stoel voor u, als u dit wenst en bent u van harte welkom in onze showroom te Wijnjewoude.

De zithoogte van een bureaustoel moet volgens de eerder genoemde Nederlandse Praktijk Richtlijn verstelbaar zijn tussen de 410 en 550 millimeter. De bewegingen van de schouders mogen niet belemmerd worden door de hoogte van de rugleuning. Deze hoort minstens 370 millimeter te zijn. De armleggers horen ingesteld te worden tussen de 200 en 300 millimeter. De juiste hoogte is zeer belangrijk omdat u anders een ongezonde werkhouding aanneemt.

Wij adviseren om uw bureaustoel van boven naar beneden in stellen: u begint met de zithoogte. Hierbij is het belangrijk dat uw beide voeten stevig op de grond staan. De zitdiepte is ook een punt van aandacht, ideaal is als er een gebalde vuist tussen uw knieholte en de zitting van de bureaustoel past. De hoogte van de rugleuning hoort net boven of op de broekriem te vallen en deze hoort verschillende hellingspunten te hebben. Om uw wervelkolom uitgelijnd te kunnen houden is een verstelbare lendensteun noodzakelijk en de synchroonmechaniek van de stoel zorgt ervoor dat de rugleuning naar achter gekanteld kan worden.

Welke bureaustoel het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gemiddelde zittijd, uw lengte en gewicht, uw zitgewoonten en persoonlijke voorkeuren. Een onjuiste zithoogte door een te kleine stoel betekent dat het lichaam door het lange zitten ongewoon wordt belast, wat kan leiden tot spanning en rugpijn. Het materiaal van de stoel moet zo slijtvast en onderhoudsvriendelijk mogelijk zijn. Zo gaat de bureaustoel het langst mee.

Goed hoeft niet perse duur te zijn. Of u nu gaat voor nieuw, gerecycled of refurbished, onze bureaustoelen zijn van topkwaliteit! Wij hebben in ons assortiment stoelen van diverse bekende merken die wij ook stofferen naar uw stijl. U maakt een verantwoorde keuze voor uw werkhouding én uw portemonnee. Bovendien kunnen wij uw oude bureaustoel opnieuw stofferen, waardoor deze er weer als nieuw uitziet.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen