Bedrijfsmeubelen

 

Er zit een groot verschil tussen het inrichten van een woning en een bedrijf. Bedrijfsmeubelen hebben een andere norm waar ze aan moeten voldoen. Uiteraard verschilt dit ook weer per branche. Maar, hetgeen waar ze allemaal aan moeten voldoen is dat ze praktisch en stevig zijn. Met de solide bedrijfsmeubelen van Hal18 weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt! Natuurlijk vergeten wij het design ook niet, want met het juiste design heeft u het beste visitekaartje voor uw bedrijf!

Bedrijfsmeubelen gebruikt

Een goede indruk maakt u niet alleen met nieuwe bureaus en stoelen. U kunt ook een geheel en vooral aantrekkelijk interieur maken met bedrijfsmeubelen die gebruikt zijn. Hal18 koopt gebruikte meubelen van topmerken als Gispen, Ahrend en Overtoom op. Wij controleren deze grondig en repareren ze zodat de verschillende bedrijfsmeubelen die gebruikt zijn, er weer als nieuw uitzien. Bent u op zoek naar refurbished kantoormeubelen die nog jarenlang mee gaan? Dan moet u bij Hal18 zijn!

Bedrijfsmeubelen nieuw

Heeft u een zaak die u moet voorzien van een nieuwe winkelinrichting? Of zoekt u andere bedrijfsmeubelen voor een nieuw interieur? Met ons uitgebreide aanbod archiefkasten, kantoorstoelen en overige attributen kunt u alles van de entree van uw bedrijf tot het magazijn volledig opnieuw inrichten. Wij kunnen trouwens voor u gebruikte bedrijfsmeubelen in een nieuw jasje steken in de kleur van uw huisstijl. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsmeubelen outlet

In onze online bedrijfsmeubelen outlet vindt u producten uit ons gehele assortiment in de uitverkoop. Of u nu een tafel zoekt om aan te vergaderen of nieuwe stoelen voor in de kantine, het loont altijd om even tussen onze kantoormeubelen aanbiedingen te kijken! Wij vullen onze bedrijfsmeubelen outlet regelmatig aan. Zit het kantoor bureau dat u zoekt er vandaag niet tussen, dan wellicht morgen. Wij zorgen er in elk geval altijd voor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden!

Bedrijfsmeubelen kopen

Bij Hal18 profiteert u altijd van een scherpe prijs als u bedrijfsmeubelen gaat kopen. Dit betekent echter niet dat u inlevert op kwaliteit. Dat kan ook niet anders met de bekende topmerken in ons uitgebreide assortiment én de kennis die wij in huis hebben! U kunt niet alleen bedrijfsmeubelen kopen bij ons, maar ook kantoormeubelen huren is mogelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten. Wij geven u graag advies op maat om u op weg te helpen!