Veelgestelde vragen

 

Veel gestelde vragen;

Verzenden jullie ook? En zo ja waarheen? Wij leveren onze producten in heel Nederland. Woont u in het buitenland, neem dan contact op met ons via de email. info@hal18.nl. Ook kunt u gebruik maken van onze leenaanhangwagen. Deze is voor de eerste 3 uren gratis te gebruiken. 

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten bij HAL18

 Orderprijs van   Orderprijs tot  Verzendkosten
 €      -    € 19,99 € 5,75 excl. BTW
 €  20,00  € 49,99 € 12,35 excl. BTW
 €  49,99  € 99,99 € 24,75 excl. BTW
 €  100,00  € 299,99 € 33,00 excl. BTW
 €  300,00  +  Gratis verzenden :)

Boven de €300,- gratis verzenden! 

Waar leveren jullie?
Wij leveren in heel Europa.

Wat is de levertijd?
De levertijd vindt u per product op de productpagina. Waarom staat erbij sommige artikelen 1 tot meerdere werkdagen? De meeste van onze artikelen zijn niet geschikt om verstuurd te worden met een pakketdienst. Daarom werken we met specialisten, om de bezorgkosten en de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden, rijden wij optimale routes. 

Betaling aan HAL18

Hoe kan ik bij jullie betalen online?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:
Betaalmethoden Hal18

Betalen op factuur. Dit betekent dat u kan betalen na levering van uw product.

Om de order uiteindelijk achteraf te kunnen betalen zult u binnen enkele dagen per e-mail de factuur van ons ontvangen via de firma Billink B.V. Het bedrag hoeft dus niet naar de rekening van Hal18 over gemaakt te worden maar naar de betaalgegevens die u in de mail ontvangt. 

Betalen op factuur. Dit betekent dat u kan betalen na levering van uw product.

 

Om de order uiteindelijk achteraf te kunnen betalen zult u binnen enkele dagen per e-mail de factuur van ons ontvangen via de firma Billink B.V. Het bedrag hoeft dus niet naar de rekening van Hal18 over gemaakt te worden maar naar de betaalgegevens die u in de mail ontvangt. 

 

Heeft u vragen een factuur naar aanleiding van een bestelling op de webshop? Iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 0900 - 0400031 of mail info@billink.nl, vermeld altijd uw ordernummer of factuurnummer.

 

Heeft u vragen over de levertijd of andere zaken betreffende uw bestelling? Bel 0516-745020

of mail info@hal18.nl vermeld altijd uw ordernummer,

Heeft u vragen een factuur naar aanleiding van een bestelling op de webshop? Iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 0900 - 0400031 of mail info@billink.nl, vermeld altijd uw ordernummer of factuurnummer. 

Heeft u vragen over de levertijd of andere zaken betreffende uw bestelling? Bel 0516-745020
of mail info@hal18.nl vermeld altijd uw ordernummer,

Overboeking vanuit het buitenland. Bent u woonachtig in het buitenland en wilt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan kunt u kiezen voor de optie 'vooruitbetalen' en het orderbedrag overschrijven naar onze bankrekening met de volgende gegevens:

IBAN/SEPA Nummer: NL20RABO0123524733
BIC/SWIFT Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

Kan ik artikel(en) ruilen/retourneren?

Artikelen kunnen worden geretourneerd en geruild door particulieren niet door bedrijven, dit kunt u doen binnen 14 dagen na levering van het product. De artikelen dienen nog wel in de originele verpakking te zitten en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Op maat gemaakte producten of (inclusief aanpassing bij u op lokatie; bijvoorbeeld de plaatsing van een kabeldoorvoerdop) en speciaal voor u bestelde producten niet geretourneerd worden. 
Neem eerst contact op met ons voordat u het retour gaat sturen. Dit kunt u doen door een mail te sturen met artikelnummer en het ordernummer. 

Na beoordeling en goedkeuring van uw retouraanvraag ontvangt u van ons een retournummer. U dient het product dan degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons te zenden:
 
De kosten en het risico van de retourzending zijn volledig voor rekening van de verzender. Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het factuurbedrag aan u worden teruggeboekt worden binnen 5 werkdagen; mits het product 100% in nieuwstaat verkeert. HAL18 behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren, wanneer het product of de verpakking reeds gebruikt of beschadigd is.

Let op: voor het retourneren en ruilen betaalt u zelf de retourkosten, welke u niet vergoed krijgt. Bij retourneren ontvangt u binnen 5 werkdagen uw geld retour. 
 

Kan ik de kantoormeubelen ook afhalen?

U kunt ook kiezen om de producten zelf te komen bekijken en zelf mee te nemen.

Hoe kan ik betalen bij afhalen?

Contant of PIN U kunt bij ons in de showroom contant en met de PIN betalen. 

Vooruitbetalen per bank, wilt u liever vooruit betalen, dan kunt u bij ons aan de hand van een betalingskenmerk (uw ordernummer) het openstaande bedrag overmaken t.n.v. Handelshuis Veenstra op IBAN/SEPA Nummer: NL20RABO0123524733 Zodra wij uw betaling hebben ontvangen kunt u de bestelling komen afhalen.

Algemeen over HAL18

Hoelang bestaat HAL18 al? Sinds juni 2002, HAL18 is een onderdeel van Handelshuis Veenstra te Wijnjewoude. HAL18 beschikt over eigen transport en een montage ploeg.

HAL18 verkoopt bedrijfsinventarissen voor kantoor, winkel en magazijn! Ons assortiment bestaat uit kantoormeubelen, winkelinventaris en magazijninventaris. Dit kunnen gebruikte of nieuwe kantoormeubelen, winkelinrichting of magazijninrichting zijn.