Archiefkasten

Als bedrijf of particulier heeft u vaak veel papieren en andere spullen die u voor langere tijd moet of wilt bewaren. Met de archiefkasten van Hal18 is dit geen enkel probleem. Wij hebben verschillende soorten kasten in ons assortiment, zodat u altijd een variant vindt die voldoet aan uw wensen. Ons complete assortiment archiefkasten en ander kantoormeubilair bekijkt u eenvoudig online. Zo kunt u thuis of op kantoor op uw gemak de juiste kasten en andere meubels uitzoeken!

Archiefkasten gebruikt

Naast een ruim aanbod nieuwe kasten vindt u bij Hal18 ook archiefkasten die gebruikt zijn. Zo kunt u voor een scherpe prijs uitstekend kantoormeubilair bestellen. In ons assortiment vindt u diverse topmerken zoals Ahrend, Gispen en Aspa. Onze professionals kijken alle archiefkasten die gebruikt zijn na op gebreken. Wij verzekeren u dan ook dat u altijd kasten geleverd krijgt die in perfecte staat verkeren. Bij Hal18 profiteert u zelfs van 6 maanden garantie op gebruikt kantoormeubilair!

Welke archiefkast?

Bij Hal18 heeft u de keuze uit diverse soorten kasten. Welke archiefkast de beste optie is, hangt volledig af van het doel. Gebruikt u de kast bijvoorbeeld voor opslag, als kantoorkast of als opbergkast? Wat het doel ook is, bij Hal18 hebben we altijd een passende oplossing. 

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere roldeurkasten, schuifdeurkasten, ladenkasten en opbergkasten. Twijfelt u welke archiefkast het meest geschikt is? Bel ons dan gerust. Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies.

Stalen archiefkasten

Naast verschillende soorten en merken kasten, hebben wij ook kantoormeubilair van uiteenlopende materialen, zoals houten en stalen archiefkasten. Onder andere een postkast, draaideurkast of ladeblok van metaal bestelt u bij ons voordelig online. Dankzij het stevige materiaal gaat dit meubilair jarenlang mee. Naast de standaard stalen archiefkasten hebben wij ook speciale brandkasten voor u. Deze zijn eveneens gemaakt van metaal en beschikken over brandwerende eigenschappen om uw goederen extra lang te beschermen in geval van brand. U vindt al onze stalen archiefkasten eenvoudig in ons online assortiment.

Archiefkasten kopen

Hal18 is hét adres om uw archiefkasten te kopen. Ook ander meubilair zoals een hoogwaardig kantoor bureau en comfortabele bureaustoelen vindt u in ons aanbod. Bestellen doet u bij ons eenvoudig online. U kunt uw goederen zelf ophalen bij ons bedrijf in het Friese Wijnjewoude. Is uw voertuig niet groot genoeg? Dan is het ook mogelijk om voor aflevering te kiezen als uw archiefkasten gaat kopen. Profiteer van scherpe prijzen en een uitstekende service en bestel uw kantoormeubilair bij Hal18!

Veelgestelde vragen

Dit is onder andere afhankelijk van de hoogte bar of tafel waaraan deze moet staan. De kruk moet hoog genoeg zijn, maar niet té hoog. Dit hangt af van de hoogte van de tafel en zou u het best van tevoren op kunnen meten, voordat u op zoek gaat naar de barkruk. Het is uiteraard ook van belang dat de stoel fijn zit en dat de kruk van degelijke kwaliteit is. Als u meer informatie over goede hoge barkrukken wilt, dan kunt u dat gerust vragen aan onze klantenservice. Zij helpen u graag!

Met ons diverse aanbod, koop u de fijnste hoge barkrukken bij Hal18. Bij ons heeft u keuze uit verschillende modellen, kleuren, stijlen en hoogtes. Liever kruk met een natuurlijke stijl van hout of een stoere kruk van staal? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt er ook voor kiezen om de hoge barkruk eerst zelf te komen bekijken. Zo kunt u gelijk nagaan of de kruk aan uw verwachtingen voldoet!

De levertijd van onze hoge barkrukken verschilt per product. Dit staat per product productpagina’s omschreven in de beschrijving. Doorgaans is dit 1 tot 5 dagen. U kunt uw hoge barkruk ook zelf komen ophalen, zodat u niet afhankelijk bent van levertijden!

Omdat we bij Hal18 een ruim aanbod hebben, verkopen barkrukken in verschillende stijlen, kleuren en hoogtes, waardoor er een grote kans is dat u een geschikte hoge barkruk voor de bar zal vinden. Het is mogelijk om de barkruk eerst te komen bekijken en uit te proberen, zodat u zeker weet dat deze aan uw verwachtingen zal voldoen. Onze experts ondersteunen u graag bij het uitzoeken van geschikte hoge barkrukken voor aan hoge tafels!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen