Archiefkasten

Als bedrijf of particulier heeft u vaak veel papieren en andere spullen die u voor langere tijd moet of wilt bewaren. Met de archiefkasten van Hal18 is dit geen enkel probleem. Wij hebben verschillende soorten kasten in ons assortiment, zodat u altijd een variant vindt die voldoet aan uw wensen. Ons complete assortiment archiefkasten en ander kantoormeubilair bekijkt u eenvoudig online. Zo kunt u thuis of op kantoor op uw gemak de juiste kasten en andere meubels uitzoeken!

Archiefkasten gebruikt

Naast een ruim aanbod nieuwe kasten vindt u bij Hal18 ook archiefkasten die gebruikt zijn. Zo kunt u voor een scherpe prijs uitstekend kantoormeubilair bestellen. In ons assortiment vindt u diverse topmerken zoals Ahrend, Gispen en Aspa. Onze professionals kijken alle archiefkasten die gebruikt zijn na op gebreken. Wij verzekeren u dan ook dat u altijd kasten geleverd krijgt die in perfecte staat verkeren. Bij Hal18 profiteert u zelfs van 6 maanden garantie op gebruikt kantoormeubilair!

Welke archiefkast?

Bij Hal18 heeft u de keuze uit diverse soorten kasten. Welke archiefkast de beste optie is, hangt volledig af van het doel. Gebruikt u de kast bijvoorbeeld voor opslag, als kantoorkast of als opbergkast? Wat het doel ook is, bij Hal18 hebben we altijd een passende oplossing. 

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere roldeurkasten, schuifdeurkasten, ladenkasten en opbergkasten. Twijfelt u welke archiefkast het meest geschikt is? Bel ons dan gerust. Onze deskundige medewerkers geven u graag persoonlijk advies.

Stalen archiefkasten

Naast verschillende soorten en merken kasten, hebben wij ook kantoormeubilair van uiteenlopende materialen, zoals houten en stalen archiefkasten. Onder andere een postkast, draaideurkast of ladeblok van metaal bestelt u bij ons voordelig online. Dankzij het stevige materiaal gaat dit meubilair jarenlang mee. Naast de standaard stalen archiefkasten hebben wij ook speciale brandkasten voor u. Deze zijn eveneens gemaakt van metaal en beschikken over brandwerende eigenschappen om uw goederen extra lang te beschermen in geval van brand. U vindt al onze stalen archiefkasten eenvoudig in ons online assortiment.

Archiefkasten kopen

Hal18 is hét adres om uw archiefkasten te kopen. Ook ander meubilair zoals een hoogwaardig kantoor bureau en comfortabele bureaustoelen vindt u in ons aanbod. Bestellen doet u bij ons eenvoudig online. U kunt uw goederen zelf ophalen bij ons bedrijf in het Friese Wijnjewoude. Is uw voertuig niet groot genoeg? Dan is het ook mogelijk om voor aflevering te kiezen als uw archiefkasten gaat kopen. Profiteer van scherpe prijzen en een uitstekende service en bestel uw kantoormeubilair bij Hal18!

Veelgestelde vragen

Het zijn kasten die gebruikt worden voor opslag, als kantoorkast of opbergkast. Als bedrijf is het handig om een archiefkast te hebben waarin u al het belangrijke papierwerk geordend kunt bewaren. Uiteraard kan in de archiefkast ook een hoop ander belangrijk kantoormateriaal bewaard en opgeslagen worden. Voor allerlei doeleinden is de archiefkast meer dan geschikt.

Bij Hal18 hebben wij een grote voorraad met allerlei soorten archiefkasten. Afhankelijk van het doeleinde waarvoor u het nodig heeft, kunt u bij ons de juiste kast uitkiezen. Zo hebben wij stalen archiefkasten, roldeurkasten, ladekasten en nog veel meer!

Vaak zit dit binnen 1 tot 5 werkdagen, maar dit verschilt per product op onze website. Naast het product op de productpagina ziet u wat de levertijd hiervan is. U kunt ook uw bestelling zelf afhalen bij ons bedrijf in het Friese Wijnjewoude. Bij het bestellen kunt u selecteren welke optie u het beste schikt.

Wij hebben een enorm aanbod aan archiefkasten in allerlei soorten en maten. Tegen eerlijke prijzen leveren wij hoge kwaliteit archiefkasten en we bezorgen deze bij u thuis. U heeft ook de optie om uw bestelling zelf af te halen bij ons pand in Wijnjewoude. Snelle levering door heel Nederland en België (met uitzondering van de waddeneilanden).

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen