Vakkenkast

Behoud het overzicht in uw winkel, magazijn of kantoor met een handige vakkenkast. Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod van deze kasten in zowel open als gesloten model. De legborden in de vakkenkast zijn voorzien van een opstaande rand, zodat uw spullen goed blijven liggen. Op deze rand is ook ruimte voor etiketten, zodat u uw spullen snel kunt vinden. De vakkenkast wordt geleverd met een bepaald aantal tussenschotjes, deze kunt u zo nodig bij bestellen.

Vakkenkast metaal

Bij Hal18 vindt u de vakkenkast gemaakt van metaal. Dit materiaal is niet alleen stevig, maar ook slijtvast en krasbestendig. De vakkenkast gaat lang mee. U heeft de keuze uit kasten van verschillende formaten. Zo hebben we vakkenkasten van 108 en 198 cm hoog en 60, 80 en 100 cm breed. Ook de diepte van de kasten verschilt, bijvoorbeeld 30, 35, 40 en 45 cm diep. Bij Hal18 bestelt u uw vakkenkast van metaal eenvoudig online. We zorgen voor een snelle levering van uw order!

Open vakkenkast

U kunt veel kleine spullen kwijt in onze open vakkenkast. Deze vindt u bij Hal18 in het grijs met blauwe tussenschotjes. Naast vakkenkasten hebben we ook andere producten voor een overzichtelijke inrichting van uw magazijn, zoals magazijnbakken. Door onze jarenlange ervaring in het inrichten van magazijnen, kantoor- en winkelpanden, zit u bij Hal18 goed voor passend advies. Neem gerust contact met ons op! U bestelt uw open vakkenkast bij ons voor een scherpe prijs.

Vakkenkast gesloten

Bij Hal18 heeft u onder andere de keuze voor een vakkenkast in gesloten model. Deze kast is voorzien van ijzeren deuren die u kunt afsluiten met een Ronis slot. Dit is zeer handig als u waardevolle spullen in de vakkenkast wilt opbergen. Hiervoor kunt u bij Hal18 ook een hoogwaardige brandkast kopen. Deze werkt brandvertragend en inbraakwerend. U kunt ook kiezen voor een vakkenkast in gesloten model met of zonder laden. Een groot voordeel van de deuren is dat u de kast kunt afsluiten. Dit geeft uw magazijn een nettere uitstraling.

Magazijn vakkenkast

Is onze magazijn vakkenkast niet helemaal wat u zoekt? U kunt ook zelf een kast samenstellen met de verschillende onderdelen uit ons legbordstelling assortiment. Hier vindt u onder andere losse zijwanden en legborden. Wilt u de kast laten monteren door onze vakmensen? Dat kan! Bij Hal18 hebben we hier een speciaal montageteam voor. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Bij ons kunt u als bedrijf en als particulier uw magazijn vakkenkast kopen.

Vakkenkast kopen

Wilt u graag een vakkenkast kopen voor uw winkel, magazijn of kantoor? Dan zit u goed bij Hal18! U vindt bij ons niet alleen vakkenkasten, maar ook meubelen voor uw werkplaatsinrichting, zoals bakkenkasten, zwaarlastkasten en veiligheidskasten. Bovendien hebben we alles voor het interieur van uw kantoor, zoals kantoor bureaus en bureaustoelen. Wilt u onze meubelen, zoals de vakkenkast, kopen in grote oplage? Dan kan het zijn dat u profiteert van een aantrekkelijke korting. Vraag de prijs online aan!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen