Magazijnbakken

Als u uw opslagruimte zo efficiënt en georganiseerd mogelijk wilt indelen, zijn magazijnbakken, ook wel stapelbakken genoemd, onmisbaar. Hierin bergt u eenvoudig en overzichtelijk uw voorraad en producten op, mede dankzij de vele verschillende kleuren waarin de bakken te bestellen zijn. Bovendien heeft u bij ons een ruime keuze uit verschillende afmetingen en modellen. Slim en overzichtelijk opslaan begint met de handige magazijnbakken van Hal18. Bekijk het uitgebreide aanbod van onze online shop en maak uw keuze! Ideaal voor industriële opslag, magazijn, logistiek, catering, magazijn, verhuizing en opslag voor thuisgebruik!

Kunststof magazijnbakken

De manier waarop u uw magazijn heeft ingedeeld is van invloed op welke kunststof magazijnbakken geschikt zijn. Als u bijvoorbeeld flink wat ruimte heeft in uw stellingkasten, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor praktische stellingbakken. Dankzij de grijpopening zijn ze eenvoudig uit het schap te halen en is de inhoud direct toegankelijk. Ook met ruimtebesparende stapelbakken houdt u uw voorraad overzichtelijk. Bekijk al onze kunststof magazijnbakken voor uw ideale oplossing.

Plastic magazijnbakken

U wilt uiteraard kunnen vertrouwen op hoge kwaliteit en duurzaamheid als u de plastic magazijnbakken een vaste plek geeft. In dat geval zijn de lichtgewicht plastic pallets van Hal18 een aanrader. Deze zijn ook in medium variant verkrijgbaar. De pallets maken het eenvoudig om uw plastic magazijnbakken te transporteren met onder andere vorkheftrucks. Bij de keuze voor welk type plastic magazijnbakken hebben we onderstaand een aantal toegelicht. Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen.

  • Food Grade Containers: Food grade containers zijn voedselveilig en geschikt voor het opslaan en transporteren van onder meer rauwe producten, boodschappen, restaurant- en andere horecaproducten. Onze collectie omvat een enorm scala van food grade catering containers, kruidenier trays, plastic broodmanden, tanks, bakken en nog veel meer. Wij leveren ook containers met wielen.
  • Euro Containers: Plastic Euro Containers zijn dozen en kratten die zo zijn ontworpen dat ze passen op de standaard Europese maat en kunststof pallets.
  • Kunststof kratten: Plastic kratten bieden ruimtebesparend ontwerpen die strak op elkaar gestapeld kunnen worden.
  • Nest containers: De nest containers beschikken over een taps toelopend ontwerp waardoor ze in elkaar kunnen worden geschoven. Nest containers zijn ideaal voor het transport of de opslag van de plastic containers wanneer deze niet in gebruik zijn.
  • Picking opslagbakken: Picking containers, Linbins (voor kleine onderdelen) en plastic opbergbakken zorgen dat u gemakkelijk toegang hebt tot de producten. In het algemeen beschikken deze over een open zij ingang. De meeste van onze picking opslagbakken kunnen hangend aan de muur bevestigd worden.
  • Elektrisch geleidende Containers: Kunststof antistatische containers, zijn ook wel bekend als elektrisch geleidende containers. Deze zijn geschikt voor elektrische producten en componenten tegen elektrostatische ontlading.

Wat zijn magazijnbakken?

Magazijnbakken zijn bakken of kratten voor een efficiënte en overzichtelijke opslag van goederen of vloeistoffen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten zoals stellingbakken, nestbare stapelbakken, stapelbare boxen, pallets en vleeskratten. De meeste magazijnbakken zijn vervaardigd uit kunststof, maar bij Hal18 vindt u bijvoorbeeld ook stapelbakken van gegalvaniseerd staal. Deze zijn bestand tegen een hogere belasting.

Waarvoor gebruik je magazijnbakken?

Magazijnbakken worden toegepast om producten en goederen op een efficiënte manier op te slaan. Vaak hebben ze een ruimtebesparend ontwerp, zodat ze gemakkelijk zijn te stapelen of in een stelling kunnen worden gezet. Nestbare magazijnbakken hebben als voordeel dat ze in elkaar kunnen worden geschoven. Zo bespaart u flink wat ruimte wanneer u ze niet gebruikt. Stellingbakken zijn zeer geschikt om kleinere spullen zoals schroefjes en losse producten in op te slaan. Ze zijn bovendien gemakkelijk van een etiket te voorzien.

Welke soorten magazijnbakken?

Magazijnbakken kunnen worden ingedeeld op basis van de beoogde toepassing of het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. De meest voorkomende soorten zijn boxen, kratten, pallets, systeemboxen en palletboxen. IBC containers worden speciaal gebruikt om vloeistoffen in op te slaan. Door hun extra grote inhoud leveren ze een flinke ruimtebesparing op ten opzichte van losse flessen, jerrycans of andersoortige verpakkingen. Veel magazijnbakken zijn gemaakt van kunststoffen zoals HDPE, maar ze zijn ook verkrijgbaar in stalen uitvoeringen.

Waarom magazijnbakken kopen bij Hal18?

Hal18 is de meest veelzijdige aanbieder van opbergsystemen en meubels voor de inrichting van een magazijn, kantoor of directiekamer. Onze magazijnbakken en andere producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook bijzonder scherp geprijsd. Daarnaast kunt u voor vragen terecht bij onze deskundige klantenservice. Wilt u advies op maat voor uw situatie? Maak dan een afspraak of bezoek onze vestiging in Wijnjewoude.

 

  • Geventileerde plastic containers: Geventileerde containers zijn uitgerust met een aantal geperforeerde gaten of sleuven zodat de lucht circuleren rond de inhoud. Deze worden veel gebruikt voor bederfelijke producten en levensmiddelen waarbij temperatuurregeling een vereiste is.
  • Gerecyclede plastic kratten, plastic opslag containers en plastic dozen: Plastic kratten zijn gemaakt van gerecycled / geregenereerd plastic. Deze plastic kratten zijn sterke en robuuste containers en gemaakt van hergebruikt, High Density Polyethylene (HDPE) of polypropyleen (PP) plastic. Let op! Gerecycleerde kunststoffen zijn over het algemeen niet food grade.
  • Plastic opbergen en containers: Gaat u verhuizen of heeft u opbergruimte nodig op uw kantoor of thuis? Bekijk dan ons aanbod deksel containers en dozen (bakken). Deksel containers zijn ideaal als opbergdozen en opslagcontainers en beschermen uw materiaal nog beter dan bijvoorbeeld kartonnen dozen.
  • Materials Handling Equipment: Materials Handling Equipment worden vaak gebruikt bij het beschermen, controleren en opslaan van producten, materialen en goederen. Zoals pallettrucks, steekwagens, Grit Bakken en dollies.

Magazijnbakken stelling

Zoekt u handige magazijnbakken om uw voorraad te ordenen en organiseren? Dan bent u bij Hal18 aan het juiste adres! Voor alle soorten producten hebben wij geschikte containers en bakken. Dat geldt ook voor vloeistoffen. Deze deponeert u in onze speciaal hiervoor ontwikkelde IBC container. Hiermee transporteert u de gewenste vloeistof op een manier die aanzienlijk veel geld bespaart. Deze magazijnbakken voor uw stelling zijn stapelbaar, inklapbaar en eenvoudig te vullen. Bij Hal18 van alle markten thuis als het gaat om magazijnbakken!

Magazijnbakken bestellen

Voor de scherpste prijs en met het grootste gemak kunt u online magazijnbakken bestellen bij Hal18. Hiermee houdt u een perfect overzicht in uw opslagruimte en zorgt u ervoor dat de inhoud van al uw kratten eenvoudig te vervoeren is. Bij Hal10 vind u alles op het gebied van archiefmateriaal en kantoormeubelen, waaronder ook de beste bureaustoelen! Deze kunt u eenvoudig samen met uw magazijnbakken online bestellen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen