Tuberacks Stapelracks Stapelrekken

Tuberacks of stapelracks of stapelrekken vormen de benaming van een handig opslagmiddel in het magazijn. Een stapelrack is wat dat betreft ideaal om te voorzien in een flexibele opslagruimte. Bovendien zijn tuberacks of stapelrekken door de uitvoering niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor gebruik buiten geschikt. HAL18 voorziet in de mogelijkheid om stapelracks aan te schaffen met alle voordelen van gebruik.

 

Stapelbare stapelracks

Een van de voordelen van de stapelracks in ons aanbod is natuurlijk dat deze stapelbaar zijn. Door meerdere stapelrekken op elkaar te stapelen, ontstaat er een zee aan opslagruimte. Overigens staan deze tuberacks ook wel bekend als stapelbare steigerpallets. Er zijn verschillende soorten materialen in op te slaan en te stapelen, maar stapelbare stapelracks worden vooral ook gebruikt voor lange materialen. Denk daarbij aan buizen en steigerbuizen, maar ook aan staalprofielen. In aanvulling daarop is het eveneens mogelijk om stapelracks te gebruiken voor de opslag van bulkmateriaal en balken. Het materiaal is metaal en daarmee is er sprake van een slijtvast en sterk karakter. De buitenmaat van het onderstel is 140x106x32cm en de bijgeleverde vier buizen hebben elk een hoogte van 120 cm.

 

Flexibele magazijnstelling

Stapelracks zijn te gebruiken als flexibele magazijnstelling. De tuberacks in ons aanbod hebben een gewicht van 37 kg en zijn wat dat betreft gemakkelijk hanteerbaar en verplaatsbaar. Zo is het mogelijk om de stapelrekken in magazijnen ook te gebruiken als opstelling in de vorm van een flexibele magazijnstelling. Hiermee is het mogelijk om in elk magazijn een overzichtelijke indeling te maken. Indien een stapelrack niet in gebruik is dan neemt het opslagmiddel door de uitvoering maar weinig ruimte in beslag.

Hoog draagvermogen

Een van de andere kenmerken van stapelracks is dat er sprake is van een hoog draagvermogen. Zo zijn tuberacks geschikt om buizen, balken of andere goederen tot een gewicht van maar liefst 2.000 kg te dragen. Dat maakt deze stapelrekken onder meer geschikt om te gebruiken als een palletstelling net als een grootvakstelling of bandenstelling. Overigens zijn de stapelrekken met rongen ofwel buizen uitgevoerd om de lading op de plek te houden.

 

Voordelig in prijs: tot 20% korting

De stapelbare tuberacks of stapelracks zijn bij HAL18 voordelig in prijs. Wij bieden u bij afname van meerdere aantallen een extra groot prijsvoordeel. Vanaf een bestelling van drie stuks profiteert u al van een aantrekkelijke korting. Bij grotere afname geldt een groter schaalvoordeel, zodat er sprake is van een oplopende korting naarmate het aantal te bestellen stapelrekken toeneemt. De korting kan wat dat betreft wel oplopen tot 20%. Vraag daarom bij grotere afname vrijblijvend een scherpe offerte aan bij HAL18.

 

Gratis advies op maat

Efficiëntie is bij de inrichting van elk magazijn of opslagruimte in een werkplaats altijd belangrijk. Daarom helpen wij u graag op weg met het geven van een advies op maat. Naast stapelrekken hebben wij voor magazijnen en werkplaatsen nog veel meer praktische hulpmiddelen beschikbaar. Neem gerust contact op om met gratis advies de beste keuzes te maken als het gaat om opslagruimte en transportmiddelen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen