Stapelbakken

Voor gebruik in verschillende sectoren als de horeca en bouw, zijn kunststof stapelbakken onmisbaar. De bakken zijn food grade en antistatisch, om elektrische componenten te beschermen. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod:

  • Open bakken
  • Bakken met deksel
  • Geperforeerde bakken (voor ventilatie)
  • Extra sterke bakken
  • Opvouwbare bakken: Met de opvouwbare kratten kunt u ruimte besparen wanneer u de kratten niet gebruikt. Ze zijn zeer robuust en stapelen veilig.

De Euro bakken voldoen aan het Europese standaard formaat en zijn daardoor zeer geschikt voor gemakkelijk transport. kunnen worden afgestemd op uw wensen, met bijvoorbeeld scharnieren, innerlijke verdelers, gepersonaliseerd drukwerk en vergrendeling. Neem gerust contact op met de medewerkers van Hal18 voor meer informatie. Ook wanneer u grote aantallen wilt bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Stapelbakken kunststof

Omdat de stapelbakken van kunststof zijn gemaakt, hebben ze een vrij licht gewicht en zijn daardoor praktisch in gebruik. De bakken sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ze goed stapelbaar zijn. Als u grote aantallen stapelbakken nodig heeft voor uw bedrijf, krijgt u hier een aantrekkelijke staffelprijs voor. Zijn de totale kosten hoger dan 250 euro exclusief btw? Dan verzenden wij de stapelbakken van kunststof gratis voor u! Voor kleinere voorwerpen en onderdelen kunt u ook stellingbakken bestellen.

Stapelbakken gebruikt

Bij Hal18 vindt u ook stapelbakken die gebruikt zijn. Wij controleren de bakken altijd op gebreken en verkopen alleen bakken die nog jarenlang mee kunnen gaan. Onze stevige kratten zijn leverbaar in vele verschillende formaten. Hierdoor vindt u altijd een variant die geschikt is voor uw werkzaamheden. Het aanbod aan stapelbakken die gebruikt zijn kan variëren, houd daarvoor de website in de gaten. Als u kiest voor tweedehands bakken, is dat niet alleen een voordelige maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Stapelbakken magazijn

Voor uw bedrijf zijn stapelbakken in uw magazijn zeer handig. Zeker als u weinig ruimte heeft kunnen deze bakken een uitkomst zijn. U slaat er eenvoudig en veilig diverse materialen in op. Bij Hal18 vindt u een zeer ruim aanbod verschillende magazijnbakken. Wij hebben naast stapelbakken onder andere bakken in Euroformaat met open voorkant. Zo kunt u de kratten stapelen en toch eenvoudig bij de opgeslagen spullen komen. Naast stapelbakken voor uw magazijn vindt u bij ons ook handige extra’s, zoals plastic pallets. Deze zijn sterk, hygiënisch, waterbestendig en milieuvriendelijk. Bekijk direct ons complete aanbod online.

Grote stapelbakken

U zit goed bij Hal18 als u op zoek bent naar grote stapelbakken. Onze kunststof bakken, zowel met en zonder deksel, zijn beschikbaar in een formaat tot 80 cm lang, 60 cm breed en 42 cm hoog. De geperforeerde bakken vindt u bij ons tot 60 x 40 x 42 cm groot. Ook de extra sterke bakken hebben een aanzienlijk formaat, tot 80 x 60 x 21 cm. Koop grote stapelbakken voor de opslag of transport van uw materiaal of producten voordelig online bij Hal18!

Stapelbakken bestellen

Bij Hal18 kunt u eenvoudig online stapelbakken bestellen. Daarnaast kunt u kiezen voor een IBC container, een herbruikbaar transportsysteem voor vloeistoffen. Maar ook voor kantoormeubelen zit u goed bij Hal18. Neem bijvoorbeeld onze bureaustoelen, die u zowel nieuw als tweedehands kunt kopen. Gebruikte stoelen worden bij ons altijd opnieuw gestoffeerd en daarmee zijn ze zo goed als nieuw! Of u nu kantoormeubelen, containers of stapelbakken wilt bestellen, u doet het bij Hal18. U profiteert van een scherpe prijs.

Veelgestelde vragen

Goede stapelbakken sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ze goed stapelbaar zijn. Stapelbakken zijn van kunststof gemaakt, en daardoor hebben ze een vrij licht gewicht. Hierdoor zijn ze praktisch in gebruik. Stapelbakken kunnen in een magazijn erg handig zijn, zeker wanneer je weinig ruimte hebt. In de stapelbakken kun je namelijk veilig en eenvoudig veel materiaal opslaan. Ook zijn bakken met een open voorkant handig. Deze bakken kun je stapelen, maar je kunt toch gemakkelijk bij de opgeslagen spullen komen.

De prijs van een stapelbak verschilt. Zo koop je een kunststof gesloten stapelbak al voor 3.58 euro. Wil je liever een grotere en stevigere stapelbak, dan kom je op een prijs uit tussen de 100 en 130 euro. De prijs van de bak is dus afhankelijk van jouw wensen.

De levertijd van stapelbakken is tussen 1 en 10 werkdagen. Maar u kunt ook uw bestelling zelf afhalen bij ons bedrijf in het Friese Wijnjewoude. Bij het bestellen kunt u selecteren welke optie u het beste schikt.

Bij Hal18 bestel je eenvoudig online stapelbakken. Bij Hal18 vind je een zeer ruim aanbod verschillende magazijnbakken, maar ook kun je diverse soorten grote stapelbakken kopen. Ook vind je bij Hal18 stapelbakken die gebruikt zijn. Deze bakken worden altijd gecontroleerd op gebreken en Hal 18 verkoopt alleen bakken die nog jarenlang mee kunnen gaan. De stevige kratten zijn leverbaar in vele verschillende formaten. Hierdoor vind je altijd een variant die geschikt is voor jouw werkzaamheden. Als je kiest voor tweedehands bakken, is dat niet alleen een voordelige, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen