Plastic pallets

Wilt u goederen veilig en hygiënisch vervoeren? Maak dan gebruik van de plastic pallets van Hal18. Deze zijn niet alleen stevig, maar ook vochtbestendig en gemakkelijk te vervoeren. Vrijwel alle plastic pallets kunnen gemakkelijk op een vorkheftruck, pallettruck of een andere transportsysteem worden geladen. Er kunnen zowel voedingsmiddelen als farmaceutische producten op een veilige en verantwoorde manier mee vervoert worden. Plastic pallets en andere producten voor opslag en vervoer bestelt u voordelig online bij Hal18!

Plastic pallets bestellen

U heeft een ruime keuze uit diverse afmetingen en uitvoeringen als u plastic pallets wilt bestellen bij Hal18. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder veiligheidsrand, met poten of met meerdere sledes. De laatstgenoemde variant is handig als u gebruik maakt van bijvoorbeeld een vorkheftruck. Wilt u plastic pallets bestellen die licht zijn van gewicht en gemakkelijk gestapeld kunnen worden als u ze niet gebruikt. Daarnaast kunt u in onze webwinkel ook magazijnbakken bestellen om uw goederen, producten en onderdelen efficiënt in op te slaan. Wij hebben onder andere stellingbakken en stapelbakken.

Plastic pallets voordeel

Zeker als u internationaal actief bent als onderneming hebben plastic pallets een groot voordeel. Plastic is namelijk niet alleen laag van gewicht, maar kan in tegenstelling tot hout ook niet splinteren. Verder worden in veel landen extra eisen gesteld aan houten pallets en dienen deze vaak een keurmerk te dragen. Plastic pallets leveren u voordeel op bij de douane van diverse landen wereldwijd. Doordat plastic een hygiënisch en betrouwbare kunststof is wordt het snel geaccepteerd. Wilt u vloeistoffen vervoeren? Dan biedt een ibc container van kunststof uit ons assortiment ook veel voordelen.

Plastic pallets kopen

Grote of kleine aantallen, plastic pallets kopen doet u voordelig online bij Hal18. U selecteert de uitvoering die u nodig heeft en u bestelt de gewenste aantallen direct online. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Zij vertellen u graag over onze producten voor ondernemingen, zoals bureaus,bureaustoelen en magazijnbenodigdheden. Plastic pallets kopen doet u voordelig online bij Hal18! Wij zorgen voor een snelle levering zodat u uw producten snel in ontvangst kunt nemen!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen