Gaascontainer-Gitterbox

Een gaascontainer of ook wel gitterbox genoemd, is te gebruiken als ladingdrager en uitermate geschikt voor onder meer intern transport en opslagruimte. Bijvoorbeeld als draagmiddel in de logistieke sector met betrekking tot het verplaatsen van magazijngoederen en transportgoederen. Gaascontainers of gitterboxen zijn dus in te zetten om verpakte en niet verpakte goederen op een veilige en effectieve manier van de ene plek naar de andere te verplaatsen of op te slaan. HAL18 heeft verschillende typen gaasboxen/glitterboxen in het assortiment opgenomen met variatie in het belastbare gewicht.

 

Gaascontainer ter bescherming van goederen

Een gitterbox kenmerkt zich door de wanden die uit gaaswerk bestaan. De gazen wanden zorgen voor bescherming van de goederen die zich in de gaascontainer bevinden. De goederen krijgen geen kans om eruit te vallen, omdat de wanden daarvoor bescherming bieden. Tegelijkertijd is het mogelijk om zicht te houden op de inhoud omdat de gazen wanden uitgevoerd zijn met een open structuur.

 

Hoog belastbaar gewicht

Een van de grote voordelen van gaascontainers of gitterboxen is dat er sprake is van een hoog belastbaar gewicht. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gaascontainer 800 kg aan te schaffen. Het maximaal belastbare gewicht van deze gitterbox is 800 kg en het eigen gewicht betreft 47 kg. Het is een uitvoering, waarbij er aan de lange zijde één klep is aangebracht. Nog een voordeel van deze gaascontainer is dat er meerdere van op elkaar te stapelen zijn. Wij hebben in het assortiment ook een gaascontainer 1.500 kg die dus een nog hoger belastbaar gewicht heeft en een eigen gewicht kent van 65 kg. Deze gitterboxen zijn tot vier hoog te stapelen. De onderzijde met poten is zo uitgevoerd dat er voorzien wordt in efficiënt gemak om de gitterboxen te stapelen.

Perfect voor uiteenlopende toepassingen

De gaascontainers gitterboxen zijn onder meer perfect om te gebruiken in de staalindustrie. Dat heeft onder meer te maken met het hoge belastbare gewicht en combineert daarmee het stapelbaar vermogen. De ladingdragers zijn daarbij ideaal om bijvoorbeeld kleine losse onderdelen in te plaatsen. Bovendien is het gemakkelijk om bijvoorbeeld met behulp van een palletwagen of een heftruck de gaascontainers op te heffen en te verplaatsen. Naast de staalindustrie worden de gaascontainers ook veel gebruikt in bijvoorbeeld mosselkwekerijen net als in de automotive branche. Bijvoorbeeld om onderdelen, componenten en productieafval in op te slaan.

 

Extra voordeel bij grotere afname

Bent u van plan om meerdere gaascontainers af te nemen dan bieden wij u een aantrekkelijk prijsvoordeel. Het voordeel loopt zelfs of bij een stijgend aantal te bestellen gitterboxen. Vraag in elk geval een offerte aan als u meerdere stuks wilt afnemen. Dan doen wij u een scherpe B2B offerte toekomen.

 

Gratis advies

Wilt u graag deskundig advies bij het maken van een keuze? De specialisten van HAL18 staan voor u klaar om u op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn telefonisch en per email te bereiken, maar onze showroom staat eveneens tot uw beschikking. De showroom van HAL18 is gevestigd in Wijnjewoude waar u uiteraard zonder afspraak zo naar binnen kan lopen. Desgewenst zijn de gaascontainers of gitterboxen van uw voorkeur direct mee te nemen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen