Stellingbakken

Een overzichtelijk magazijn begint met een duidelijk opbergsysteem. In eenvoudig stapelbare stellingbakken van Hal18 kunt u gemakkelijk producten en onderdelen opslaan. De bakken zijn gemaakt van stevig kunststof en verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen. Heeft u een werkplaats en wilt u eenvoudig al uw benodigdheden in uw nabijheid hebben? Dan kunt u bij ons ook gemakkelijk online verrijdbare trolley’s bestellen die plaats biedt aan meerdere stellingbakken. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling! Heeft u grote aantallen nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor staffel- en palletprijzen.

Kunststof stellingbakken

Door het lichte gewicht zijn kunststof stellingbakken ideaal voor het opslaan van schroeven, bouten, moeren en andere kleine voorwerpen en onderdelen. Aan de onderzijde heeft u ruimte om een etiket met productcode te plakken. Wilt u nog meer orde aanbrengen en het eenvoudiger maken om snel het juiste product te vinden? Bestel dan kunststof stellingbakken in verschillende kleuren. Bij ons vindt u onder andere blauwe, rode en grijskleurige bakken in ons assortiment. Voor grotere producten en grotere voorraden kunt u bij Hal18 ook andere magazijnbakken van kunststof bestellen zoals plastic pallets en stapelbakken.

Stellingbakken met grijpopening

Heeft u in uw magazijn of werkplaats snel onderdelen of producten nodig? Stellingbakken met grijpopening bieden dan uitkomst. Deze zijn lager aan de zijkant, zodat u er gemakkelijk bij kunt, zonder de bakken open te schuiven of aan te trekken. Magazijnbakken met grijpopening zijn van vervaardigt van kunststof en worden veel gebruikt in verschillende sectoren. Vooral wanneer kleine onderdelen moeten worden gesorteerd en waar men regelmatig bij moet, zoals bijvoorbeeld in magazijnen, opslagruimtes en fabrieken. Magazijnbakken vindt u in vele kleuren en formaten bij Hal18 en kunnen veilig worden opgehangen of aan de muur worden bevestigd. Wilt u op meerdere rijen en stellingen stellingbakken met grijpopening plaatsen, dan kunt u deze van elkaar scheiden met lengte schotten. Ook deze kunt u bij Hal18 eenvoudig bestellen.

Stellingbakken bestellen

Hal18 is hét adres om voordelig al uw stellingbakken te bestellen. In onze winkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw werkplaats, magazijn of kantoor. Zo hebben wij een breed assortiment met zowel nieuwe als tweedehands bureaustoelen van hoge kwaliteit. Verder is het ook mogelijk om eenvoudig en efficiënt vloeistoffen te vervoeren en op te slaan in een ibc container. Stellingbakken bestellen en toebehoren kopen doet u eenvoudig online in onze winkel. Wij zorgen voor een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen