Heftruck hulpmiddelen

Heftruck hulpmiddelen maken het gebruik van het transportmiddel in magazijnen en in andere situaties nog gemakkelijker. Er zijn allerlei soorten accessoires verkrijgbaar voor heftrucks om op een veiliger en efficiëntere manier verplaatsingswerkzaamheden uit te voeren. HAL18 heeft bijvoorbeeld in het assortiment met heftruckmiddelen zowel kiepcontainers als veiligheidskooien en vorkgemonteerde haken beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om naar eigen inzicht de heftruck verder te optimaliseren met accessoires naar keuze.

 

Heftruck hulpmiddelen: kiepcontainers

Kiepcontainers of kiepbakken zijn ideale hulpmiddelen voor heftrucks om bijvoorbeeld grote hoeveelheden afval te storten. Bijvoorbeeld als het gaat om zwaar en industrieel afval. Er is bij de uitvoering van kiepcontainers sprake van een geoptimaliseerd kantelsysteem. Door het kiepen van de bak komt de inhoud ervan op de gewenste plek terecht. Wij hebben in ons aanbod verschillende soorten kiepcontainers als heftruck hulpmiddel beschikbaar.

 

Zo is het gemakkelijk om rekening te houden met het gewenste zelfkiep container. Bijvoorbeeld door op het laadvermogen te letten. Er is bijvoorbeeld ook voor extra gemak te kiezen door een kiepcontainer met wielen aan te schaffen. Door de technische uitvoering hoeft u niet van de heftruck af te stappen om afval te storten. Er is namelijk sprake van een mechanisch kiepsysteem en dat biedt dus het voordeel dat er op de vorkheftruck zelf geen extra functie nodig is.

Veiligheidskooi voor heftruck

Een veiligheidskooi voor een heftruck is tevens geschikt om voor een reachtruck te gebruiken. Het is een van de heftruck middelen die voor uiteenlopende situaties toe te passen is, waarbij het wel belangrijk is om de regelgeving en voorwaarden op basis van het Arbobesluit in acht te nemen. Zo is de werkbak alleen toe te passen voor incidenteel gebruik en is het belangrijk om de veiligheidskooi op periodieke basis te laten keuren.

 

Uiteraard informeren wij u graag over de voorwaarden die van toepassing zijn bij de aanschaf van een veiligheidskooi voor een heftruck. Wij hebben in het assortiment verschillende veiligheidskooien beschikbaar met onderscheidende eigenschappen ten aanzien van het type wielen. De veiligheidskooien zijn geschikt met ruimte voor maximaal twee personen.

 

Vorkgemonteerde haken

Vorkgemonteerde haken ofwel lasthaken zijn praktische heftruck hulpmiddelen. Een dergelijke haak maakt het mogelijk om in plaats van onderen de last te tillen, dit van bovenaf te doen. Dat is ideaal als de vorken van de heftruck bijvoorbeeld niet passen onder de last. Deze vorkgemonteerde haken komen in verschillende situaties van pas en worden onder meer veel gebruikt in de bouwbranche en in de landbouwsector. De lasthaken maken als het ware een hijskraan van je heftruck die daardoor over multifunctionele eigenschappen komt te beschikken. In ons aanbod zijn verschillende typen lasthaken voor de heftruck verkrijgbaar.

 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij de aanschaf van accessoires of hulpmiddelen voor heftrucks? Onze experts zijn u graag van dienst en helpen u gratis op weg om tot de beste keuze voor uw bedrijf te komen. Onze prijzen zijn al aantrekkelijk, maar bij B2B bestellingen bieden wij u de gelegenheid om op aanvraag een extra scherpe offerte te ontvangen. Overigens nodigen wij u graag uit om naar onze showroom in Wijnjewoude te komen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen