Tafelwagen

Een tafelwagen is in het kader van intern transport in magazijnen en werkplaatsen een van de meest gebruikte transportmiddelen. Ook voor gebruik in een archief of bij verplaatsing van poststukken op kantoor biedt een tafelwagen uitkomst. Een van de populaire toepassingen van tafelwagens is het transportmiddel in te zetten als orderpickwagen. Er zijn overigens allerlei soorten goederen op te vervoeren en te verplaatsen, zoals kratten, dozen en andere materialen. HAL18 heeft voor u de perfecte platform tafelwagen in het aanbod beschikbaar die in optimaal en efficiënt gemak voorziet.

 

Tafelwagen: de voordelen

Een van de kenmerken van een tafelwagen is dat er sprake is van een dubbel plateau. Dat betekent dat er veel ruimte is op het rolplateau om goederen in een werkplaats of magazijn op een snelle manier te vervoeren. Bovendien is het draagvermogen van deze tafelwagen met twee laadvlakken maar liefst 250 kg, zodat het eveneens gemakkelijk is om zwaardere goederen te vervoeren.

 

Veilig en gebruiksvriendelijk

Het intern transport is met de inzet van een tafelwagen te versimpelen en te versnellen. De voornoemde rolwagen met twee plateaus is bovendien veilig en gemakkelijk in gebruik dankzij de zwenkwielen die de wendbaarheid vergroten en van remmen zijn voorzien. De zwenkwielen voldoen daarbij uiteraard aan de veiligheidsnorm die van toepassing is op platformwagens. Een ander voordeel is dat tafelwagens sterk en robuust zijn uitgevoerd met wielen die in stil transport voorzien.

 

Geschikt voor vele toepassingen

Een tafelwagen is in een magazijn onmisbaar, maar er zijn meer toepassingen geschikt om deze rolplateauwagens voor te gebruiken. Bijvoorbeeld in een hotel om in te zetten als er een order binnenkomt voor roomservice. Een tafelwagen biedt optimale stabiliteit om gerechten naar de kamers te brengen. Een andere optie is om een rolwagen te gebruiken als schoonmaakwagen om alle schoonmaakspullen gemakkelijk bij de hand te hebben. Zo zijn er nog tal van toepassingen waar dit transportmiddel geschikt voor is, zoals voor gebruik in ziekenhuizen, waarbij stil transport uiteraard belangrijk is.

 

Tafelwagen zelf gemakkelijk monteren

Wij leveren tafelwagens ongemonteerd, maar deze transportmiddelen zijn op een gebruiksvriendelijke manier in elkaar te zetten. Het aantal onderdelen is namelijk beperkt, zodat de montage niet veel tijd in beslag neemt. De vier wielen zijn bijvoorbeeld snel en simpel onder het onderste plateau te bevestigen. Het bovenste plateau is te monteren op de vier buizen, waarbij er één set buizen inclusief duwstang is uitgevoerd.

 

Korting bij grotere afname

Profiteer bij B2B verkoop van extra voordelige prijzen bij grotere afname van tafelwagens. De korting loopt op naarmate het aantal te bestellen exemplaren toeneemt. Onze prijzen zijn al laag, maar nog scherper bij extra afname. Overigens voorzien wij daarbij in de beste service met indien gewenst gratis advies bij de aanschaf van tafelwagens of andere interne transportmiddelen. Het is bij ons mogelijk om veilig achteraf te betalen en de tafelwagens zijn naar wens zowel af te leveren als bij ons af te halen. Wilt u deskundig advies ontvangen, bel dan even of kom naar Wijnjewoude om in persoon advies te krijgen in onze showroom.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen