Rolcontainer

Een rolcontainer is in veel branches een onmisbaar hulpmiddel voor intern transport. Zo zijn rolcontainers niet alleen ideaal om voor orderpicking in magazijnen te gebruiken, maar ook voor verplaatsing van goederen in zorginstellingen, hotels, wasserijen, retail en horeca. HAL18 biedt u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Bovendien voorzien wij daarnaast in een uitgebreid assortiment met onderdelen voor rolcontainers, zoals zwenkwielen, plateaus en andere accessoires.

 

Rolcontainer 3-heks: extra stevig

Een van de opties die wij beschikbaar hebben in ons assortiment betreft 3-heks rolcontainers. Er is daarbij sprake van drie zijden die met een hek zijn afgesloten om goederen op een veilige manier te verplaatsen. Een 3-heks rolcontainer is sterker en steviger dan een tweeheks exemplaar, zodat het transport op een veiliger manier plaatsvindt. 3-heks rolcontainers  zijn onder meer populair in gebruik in distributiecentra net als in ziekenhuizen en bijvoorbeeld op vliegvelden. Er is variatie in de uitvoering van deze rolcontainers, waarbij onder meer het type platform verschilt.

 

Platform van kunststof of staal

Wij bieden u onder meer de mogelijkheid om een rolcontainer met kunststof platform aan te schaffen. Er is echter eveneens een uitvoering beschikbaar van een rolcontainer met stalen platform. Beide worktainers zijn afkomstig van het gerenommeerde merk Matador met een gegarandeerde kwaliteit en lange levensduur. Overigens is de kunststofbodemplaat uitgevoerd met buizen van staal om tegen een hoog draaggewicht bestand te zijn. Voor beide uitvoeringen geldt dan ook dat er sprake is van een maximaal draaggewicht van 500 kg. Het robuuste karakter maakt deze rolcontainers dan ook geschikt voor dagelijks intensief gebruik.

Gebruiksvriendelijk karakter

Het gebruik van een rolcontainer is met de praktische zwenkwielen eenvoudig. Zo is er gemakkelijk sturing te geven in de gewenste richting en zijn de zwenkwielen geluidsarm uitgevoerd. Dat maakt de rolcontainers bijvoorbeeld onder meer ook geschikt om in de nacht te gebruiken zonder geluidshinder te veroorzaken. Een ander voordeel is dat de rolcontainers in ons aanbod gemakkelijk zijn in te klappen ofwel te nesten. Dat voorziet in een ruimtebesparende oplossing en dat is onder meer ideaal als er sprake is van ruimtegebrek in bijvoorbeeld een warenhuis, opslagruimte of supermarkt.

 

Onderdelen en accessoires

HAL18 biedt in aanvulling op het aanbod met rolcontainers verschillende onderdelen en accessoires die afzonderlijk te bestellen zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kunststof plateau of stalen plateau aan te schaffen. Zo is er eveneens een ruime keuze uit allerlei soorten zwenkwielen in verschillende afmetingen en per type geschikt voor een specifieke Matador rolcontainer. Bij het vervoer van documenten tussen gebouwen is het belangrijk dat er bescherming is tegen weersinvloeden, zoals regen. Ook daarin voorzien wij in ons assortiment met de optie van een Matador documenttas worktainer die spatwaterdicht is uitgevoerd.

 

Bestel of bezoek onze showroom

Wij maken het u niet alleen gemakkelijk met een uitgebreid aanbod rolcontainers voor intern transport, maar ook voor wat betreft de aanschaf. U heeft de keuze online een bestelling te plaatsen of om naar onze showroom in Wijnjewoude te komen. Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord bij vragen en doen wij dat in persoon als u onze showroom bezoekt.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen