Schamelwagen

Een schamelwagen is voor intern transport van groot materiaal een handige hulp op het gebied van efficiënte verplaatsing. Het is een handtrekwagen die is uitgevoerd met draaischamelbesturing en voorziet in een duurzame en praktische oplossing in allerlei situaties. Bijvoorbeeld in een magazijn, maar ook voor het verplaatsen van onder meer hooibalen op een manege of motorblokken in een werkplaats. HAL18 heeft verschillende uitvoeringen van schamelwagens in het assortiment beschikbaar. Zo heeft u de mogelijkheid om met verschillende eigenschappen rekening te houden.

 

Schamelwagen met groot laadoppervlak

Een van de kenmerken van de schamelwagens in ons assortiment is dat deze zijn uitgevoerd met een groot laadoppervlak. Bijvoorbeeld deze Matador schamelwagen die voorzien is van een laadoppervlak met een afmeting van 2000 x1000 mm. De constructie van deze industriële platte kar is robuust uitgevoerd. Hierdoor is het een ideaal transportmiddel om op intensieve wijze te gebruiken. Het grote laadvlak maakt vervoer van zware goederen en groot materieel mogelijk. Daarbij is het niet nodig om een forse krachtsinspanning te gebruiken, want het is de trekstang die het fysieke werk verlicht.

 

Schamelwagen met rongen

In ons aanbod is er eveneens een type schamelwagen beschikbaar dat uitgevoerd is met rongen. De schamelwagen met rongen is handig in gebruik om te voorkomen dat lading van de handkar met trekstang afvalt. De rongen maken het daarbij mogelijk om op een efficiënte wijze goederen op elkaar te stapelen, waarbij deze er tijdens het transport niet afvallen. De sterke constructie in combinatie met het grote laadoppervlak en vier wielen met luchtbanden maakt deze schamelwagen geschikt om op verschillende ondergronden te gebruiken. Overigens is het eveneens mogelijk om een set met vier rongen los te bestellen. Deze rongen hebben een lengte van 70 cm.

Efficiënt intern transport

Schamelwagens zijn bij uitstek geschikt voor intern transport en zijn ideaal om het proces van interne verplaatsing van groot materiaal te stroomlijnen. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten interne transportmiddelen verkrijgbaar, waarbij het altijd van belang is om tot de beste keuze te komen. Door de juiste keuze voor middelen te maken die het intern transport van goederen vergemakkelijken, zoals schamelwagens, is het werkproces efficiënter te maken. Bovendien is daarbij rekening te houden met de ergonomische uitvoering en de beperking van de fysieke inspanning om goederen intern te verplaatsen.

 

Gratis advies om u op weg te helpen

Als u twijfelt over het maken van de beste keuze of graag eerst professioneel advies wenst dan staan de experts van HAL18 tot uw beschikking. Wij voorzien u van uitgebreide informatie over onze schamelwagens en over onze andere interne transportmiddelen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, gebruiksdoel en situatie op de locatie waar u het transportmiddel inzet. Wij staan u in persoon te woord in onze showroom in Wijnjewoude, maar het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch advies te krijgen. Wilt u meerdere schamelwagens ineens bestellen dan voorzien wij u op verzoek graag in een extra scherpe offerte. Plaatst u direct een bestelling voor een schamelwagen dan is het mogelijk om voor de optie veilig achteraf betalen te kiezen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen