Steekwagens

Steekwagens voor intern transport zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar bij HAL18 en inzetbaar voor verschillende doeleinden. Als intern transportmiddel is een steekwagen ideaal om goederen snel en efficiënt op een fysieke wijze te verplaatsen. In een magazijn zijn steekwagens perfect om goederen over een korte afstand te verplaatsen. Ook als het gaat om extern transport als leverancier van goederen bieden deze hulpmiddelen uiteraard uitkomst. Wat dat betreft zijn steekwagens in het bedrijfsleven in uiteenlopende branches multifunctioneel inzetbaar.

 

Steekwagens in allerlei uitvoeringen

Steekwagens zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering met luchtbanden om gemakkelijk en zonder te zware fysieke belasting goederen te verplaatsen. De steekkarren beschikken onderaan over een grote schep om daarmee gemakkelijk goederen op de steekkar te scheppen. Door kracht te zetten op de handvaten komt de schep los van de grond en is de vracht gemakkelijk te vervoeren. Er zijn bij ons overigens ook uitvoeringen verkrijgbaar in de vorm van aluminium steekwagens die extra licht van gewicht zijn. Bent u op zoek naar een opvouwbare steekwagen of inklapbare steekwagen? Deze transportmiddelen zijn ideaal om na gebruik ruimte te besparen en bovendien gemakkelijk mee te nemen in een transportbusje.

 

Matador steekwagens

HAL18 biedt u onder meer de keuze uit een ruim aanbod met Matador steekwagens. Matador staat bekend als specialist in ontwikkeling van transportmiddelen. Elk product van dit merk komt uit de fabriek in Nederland voort, zodat er sprake is van Hollands design. Daar komt bij dat er aandacht is voor duurzaamheid en dat is zeker niet onbelangrijk in deze tijd. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij Matador dan ook hand in hand en daar gaan wij natuurlijk graag in mee door u een uitgebreid aanbod met Matador steekwagens te bieden.

Steekkarren voor speciale doeleinden
Er zijn in het kader van  intern en extern transport uiteraard allerlei verschillende doeleinden te onderscheiden. Daar sluit het aanbod met steekwagens in het assortiment van HAL18 dan ook perfect op aan. Zo voorzien wij onder meer in diverse soorten steekwagens en steekkarren die voor specifieke doeleinden zijn ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van flessen met een flessen steekwagen of aan een steekwagen die speciaal is ontwikkeld om lasapparaten te vervoeren. Bent u met uw bedrijf actief in de levering van witgoed? In dat geval zijn er speciale witgoed steekwagens beschikbaar om in een efficiënte en snelle verplaatsing en aflevering te voorzien. Zo bieden wij tevens de mogelijkheid om praktische krattensteekwagens aan te schaffen.

 

Steekkar voor de trap

Het verplaatsen van goederen van beneden naar boven of andersom op de trap vergt doorgaans een extra fysieke inspanning. Bovendien is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid om goederen via de trap te verplaatsen. Daarom is het handig om in een dergelijke situatie een zogenoemde trappensteekwagen of traploper bij de hand te hebben. Dat beperkt de fysieke inspanning voor het verplaatsen van goederen bij het gebruikmaken van een trap.

 

Bestel de steekwagens van uw voorkeur bij HAL18 of maak gebruik van de mogelijkheid om een advies op maat te krijgen. Wij helpen u namelijk graag op weg.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen