Aluminium steekwagen

Een aluminium steekwagen kenmerkt zich door het lichte gewicht en is daardoor extra gemakkelijk in gebruik. Bijvoorbeeld om als hulpmiddel voor intern transport te gebruiken of om simpel mee te nemen in een bestelbus om goederen af te leveren. Ook voor het uitladen van kratten of vaten bij ontvangst van goederen is het handig om over een aluminium steekwagen te beschikken. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten steekwagens van aluminium verkrijgbaar bij HAL18. Zo is het voor u mogelijk om voor de uitvoering van specifieke werkzaamheden voor het verplaatsen van goederen de beste keuze te maken.

 

Aluminium steekwagen: de voordelen

Aluminium steekwagens hebben meerdere voordelen dan alleen het lichte gewicht. Zo zijn in ons aanbod de Matador steekwagens van dit materiaal uitgevoerd met een hoog draagvermogen, zoals deze steekkar. Ook is bij de ontwerpen voorzien in een optimale balans en perfecte wendbaarheid. Daarbij is de constructie zeer sterk te noemen en zorgen de wielen van een uitstekende kwaliteit met veelal lekvrije banden ervoor dat het werk veel lichter is uit te voeren. Bovendien zijn een groot aantal van de aluminium steekwagens universeel inzetbaar voor de verplaatsing van onder meer kratten, fusten en dozen. Ook hoge ladingen zijn er gemakkelijk mee te vervoeren.

 

Variatie in draagvermogen

Er is uiteraard rekening te houden met het benodigde draagvermogen bij het maken van een keuze uit het aanbod met aluminium steekwagens. Een groot draagvermogen tot 250 kg is een optie, maar er zijn ook uitvoeringen met een beperkter draagvermogen. Bijvoorbeeld met een belastbaarheid van een gewicht tot 50 kg of tot 80 kg. Zo zijn er tevens steekkarren van aluminium die geschikt zijn om goederen te verplaatsen tot een gewicht van 75 kg of tot 150 kg.

Opvouwbare steekwagen van aluminium

Wilt u een aluminium steekkar die gemakkelijk is mee te nemen in de bedrijfsauto of die simpel is op te bergen na gebruik zonder al te veel ruimte in beslag te nemen? In dat geval is het aan te raden om een keuze te maken uit het aanbod met opvouwbare steekwagens. Daarbij heeft u eveneens de mogelijkheid om rekening te houden met de voorkeur voor aluminium. De opvouwbare varianten bieden extra gemak voor transport onderweg en het afleveren van goederen op locatie. De steekkar is op een eenvoudige manier en met een snelle handeling op te vouwen en weg te zetten of in de bedrijfswagen te leggen.

 

Uitvoering met liftsysteem

Er valt nog meer kracht en fysieke inspanning te besparen door de keuze te maken voor een aluminium steekkar die is uitgevoerd met een liftsysteem. Hiermee zijn zware goederen eenvoudig op de steekkar te plaatsen en naar het gewenste niveau te tillen. Daarbij is er voorzien in een functionele trapgeleider.

 

Wij helpen u graag op weg

Het aanbod met aluminium steekwagens is zo divers samengesteld dat het voor u wellicht lastig is om direct een keuze te maken. Neem in dat geval met HAL18 contact op, want wij helpen u graag op weg met een gratis advies op maat. U bent overigens ook van harte welkom in onze showroom in Wijnjewoude.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen