Projectinrichting

Projectinrichting begint bij ons met een plan om tot de beste interieuroplossing te komen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Hal18 beschikt als projectinrichter over een jarenlange ervaring en is bovendien een specialist op het gebied van duurzame projectinrichting. Wij brengen uw wensen in kaart, denken met u mee en voorzien in deskundig advies aangaande vloeren, bureaus, stoelen en verlichting. De inrichting van uw project is bij ons van A tot Z in vertrouwde handen met korte communicatielijnen, persoonlijke service en professionele aanpak.

Projectinrichting op maat

Bij ons betekent projectinrichting op maat dat wij rekening houden met de werkomgeving, gebruiksdoel en met uw bedrijfsidentiteit. De inrichting van een kantine dient bijvoorbeeld aan andere eisen te voldoen dan een directiekamer of kantoortuin met flexibele werkplekken. Daarom bieden wij projectinrichting op basis van maatwerk met bureausstoelenvloeren en lampen. Uw bedrijfsidentiteit laten wij bij project inrichting in uw bedrijf tot uiting komen in het design, kleur en stijl. Overigens nemen wij de entree erin mee, want daar is een stempel te drukken op de eerste indruk van iedereen die binnenkomt. Ons assortiment voorziet daarbij in stijlvolle ontvangstbalies, kapstokken en luxe banken en fauteuils. Hoe de exacte details eruit zien hangt af van het type projectinrichting, maar alles begint bij een ontwerp. Daarna kunnen wij het gehele pand inrichten: waarbij wij ook de montage verzorgen!

Van ontwerp tot realisatie

De basis voor een totale projectinrichting begint altijd bij een ontwerp. Maar voordat we ook maar de eerste schets maken, luisteren wij eerst naar u: het gaat natuurlijk om uw interieur! Of het nu gaat om de inrichting van een kantoor, winkel, of magazijn: het is de plek waar u en/of uw personeel optimaal moet kunnen werken. Met onze kennis van de mogelijkheden en aandachtspunten, en uw wensen komen we samen tot een ontwerp: met een 3D-tekening van de inrichting bieden we een duidelijk idee van het complete interieurplan. Daarmee heeft u een goed beeld van hoe uw pand eruit komt te zien. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan wij aan de slag.

Ergonomische werkomgeving inrichten

Het is in een kantoor, maar ook in een vergaderruimte net als bij de receptie van belang dat er sprake is van een ergonomische werkomgeving. Wij bieden u daarvoor uiteenlopende oplossingen met keuze uit in hoogte verstelbare bureaus en bureaustoelen, maar ook met zit-sta bureaus. Een comfortabele en aangename werkomgeving verhoogt de werkbeleving en productiviteit van medewerkers. Daar houden wij met onze manier van aanpak en ons uitgebreide aanbod met kantoormeubilair voor projectinrichting vanzelfsprekend rekening mee.

Inspirerende omgeving

Het is eveneens van belang om een inspirerende omgeving te creëren, zoals in een vergaderruimte net als in een werkcafé of in de kantine van een bedrijf, organisatie of school. De visuele uitstraling speelt daarin een grote rol en als projectinrichter houden wij daarom rekening met kleuren en designs van meubels en met de toepassing van verlichting. Overigens is het eveneens van belang en bij ons mogelijk om op het gebied van projectinrichting rekening te houden met de akoestiek in de ruimte. 

Eenheid voor uw bedrijfsidentiteit

Het is bij het inrichten van een kantoor of ander type werkomgeving niet zomaar een kwestie van nieuw of tweedehands meubilair aanschaffen. Het is namelijk belangrijk dat het meubilair qua kleur en stijl, maar ook de verlichting en de vloer in alles uw bedrijf of organisatie uitstraalt. Wij kijken als projectinrichter daarom verder met het gehele plaatje voor ogen en realiseren eenheid voor het versterken van uw bedrijfsidentiteit.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid is een belangrijk thema in bij het inrichten van een pand. Hal18 houdt hier tijdens de ontwerpfase al rekening mee. Is een duurzame kantoorinrichting voor u bijvoorbeeld cruciaal? Dan kunt u bijvoorbeeld voor tweedehands kantoormeubelen kiezen. In onze projectinrichting kunnen wij zonder problemen rekening houden met duurzaamheid

 

Specifieke projectinrichting: van kantoor tot kantine

Heeft u in uw pand in een brede zin al ingericht, en zoekt u nu naar een projectinrichting op maat voor een specifieke ruimte? Hal18 helpt u ook graag bij de inrichting van een specifieke ruimte, waaronder kantoorruimtes, verschillende kantines, en zelfs uw bouwkeet

Kantoorinrichting

De inrichting van een kantoor gaat verder dan alleen een paar meubels en bureaustoelen. Kiest u bijvoorbeeld voor een zit-sta bureau, waarmee uw personeel kan afwisselen tijdens het werk? Wilt u tapijttegels op kantoor, of past een vinyl vloer beter bij uw merk? Er komt nogal wat kijken bij de inrichting van een kantoor. Ieder item dat neergezet wordt moet uw personeel ondersteunen; maar minstens net zo belangrijk is dat het geheel ook een duidelijk beeld vormt. Hal18 helpt u graag bij uw kantoorinrichting: wij zorgen ervoor dat de inrichting van uw kantoor aansluit bij uw wensen en passen bij uw onderneming.

Kantine: sport, kantoor, en school

Over kantines wordt vaak gezegd dat ze het hart van de organisatie vormen. Op kantoor verbindt het collega’s, op scholen vormt de kantine een sociale verzamelplaats, en sportkantines is waar men overwinningen viert. Voor de inrichting van uw kantine is de sfeer en indeling dus van belang: de uitstraling en faciliteiten van een kantine moeten bijdragen aan deze punten. Bij de kantine-inrichting van Hal18 komen van deze punten en uw wensen terug in het ontwerp, die wij na uw goedkeuring ook voor u kunnen realiseren.

Inrichting van een bouwkeet

Een bouwkeet heeft simpelweg minder oppervlakte beschikbaar in vergelijkbaar met andere ruimtes. Daarom is het belangrijk om over iedere beschikbare centimeter na te denken bij het inrichten van een bouwkeet. Hal18 helpt u hierbij.

Waarom Hal18?

Projectinrichting door Hal18 betekent dat u verzekerd bent van een professionele aanpak met bewezen expertise en een klantgerichte en persoonlijke service. Wij zijn een projectinrichter die zich verder onderscheidt met het leveren van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien maken wij gebruik van bekende merken kantoor- en bedrijfsmeubelen die onderhoudsarm zijn en in een lange levensduur voorzien. Ten aanzien van duurzame projectinrichting is het eveneens mogelijk om bij ons voor tweedehands kantoormeubilair te kiezen. 

Plan voor projectinrichting

Elke uitvoering van projectinrichting begint met een uitgewerkt plan, waarin uw wensen vorm krijgen. Bij het opstellen van een project inrichting plan voor uw bedrijf voorzien wij in een concrete uitwerking van punten als:

  • Gebruiksdoel en functionaliteit
  • Ergonomisch en inspirerend interieur voor optimale werkbeleving
  • Uitstraling om uw bedrijfsidentiteit te versterken
  • Meubilair, vloer, verlichting, decoratie
  • Duurzame projectinrichting

Kom naar ons toe!

Neem direct contact op met Hal18 om vandaag nog een start te maken met projectinrichting. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0516 745020 of kom gerust met of zonder afspraak langs in onze showroom in Wijnjewoude.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen