Kantoor tapijt

Er zijn veel aandachtspunten bij het inrichten van een kantoorruimte. Wat hierbij echter vaak onderschat wordt, is de vloer van het kantoor. Een tapijt, laminaat of linoleum vloer kan kan de uitstraling van een ruimte namelijk in grote mate bepalen. Maar naast de uitstraling gaat het u natuurlijk ook vooral om het dagelijkse gebruik en de kwaliteit. Daarvoor bent u bij Hal18 zeker aan het juiste adres! U vindt in ons assortiment namelijk zeer voordelig kantoor tapijt van een uitstekende kwaliteit.

Kantoor tapijt vloerbedekking

Zeker voor een kantoorruimte is de vloer een belangrijke keuze, waar u dan ook gerust een nachtje over mag slapen. Bij Hal18 hebben wij voor uw kantoor drie soorten tapijt als vloerbedekking:

  • Tapijt Project Elephant, 5mm hoog vloerbedekking van het materiaal Novazon Project
  • Tapijt Project Elephant Plus, 7mm hoog vloerbedekking van het materiaal Naaldvilt
  • Tapijt Project Bizon, 5mm hoog vloerbedekking van het materiaal Naaldvilt

Alledrie tapijten zijn uiterst krachtig en gaan daarom zeer lang mee. Voor uw kantoor is een tapijt dan ook een perfecte vloerbedekking. Een tijdloos design wordt gegarandeerd door de neutrale zwarte kleur van alledrie tapijten. U kunt geheel vrijblijvend een gratis sample bestellen van één of meerdere van deze tapijtsoorten.

 

Kantoor tapijttegels

Voor voordelige kantoor tapijttegels van Heuga Interface kunt u bij Hal18 terecht. Het toonaangevende Heuga Interface produceert tapijttegels van hoge kwaliteit. Met deze tegels is het eenvoudig om zowel een neutrale, grijze invulling te kiezen, als een originele invulling met meerdere kleuren. De kantoor tapijttegels hebben overigens wel kleine weeffouten of kleurfouten, waardoor de conditie officieel B-keuze is. Voor de gunstige prijzen bij Hal18 krijgt u echter alsnog uitstekende tapijttegels!

Kantoor tapijt leggen

De aanleg van een tapijt is in principe niet ingewikkeld. Voor een nauwkeurig resultaat op kantoor worden voor tapijt leggen toch vaak professionals ingeschakeld. Onze vakmensen helpen u dan ook graag bij het leggen van uw tapijt. Een nieuw tapijt is vaak ook een uitgelezen mogelijkheid om uw volledige kantoorinrichting tegen het licht te houden. Onze adviseurs staan voor u klaar mocht u hierover vragen hebben of advies willen. Neem dan gerust contact met ons op. Gaat u zelf aan de slag en wilt u het kantoor tapijt zelf leggen? Bekijk dan ook onze tapijt accessoires, zoals tapijtmesjes of tapijtlijm.

Kantoor tapijt kopen

Voor een sfeervolle uitbreiding kunt u naast een kantoor tapijt ook een vloerkleed kopen. Dit geeft dan net dat stukje warmte en karakter aan de uitstraling van een kamer. Wij hebben effen kleden, maar ook vloerkleden met een patroon of dierenhuid vloerkleden in ons assortiment. U heeft veel keuze, zodat u bij Hal18 zowel een moderne als klassieke vloerbedekking voor uw kantoor kunt kopen. Een tapijt, vloertegels, vloerkleden: bij Hal18 vindt u alles voor een prettige inrichting van uw werkplek.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen