tapijttegels

Tapijttegels voor kantoren zijn een ideale vloeroplossing vanwege de vele voordelen. In de eerste plaats is het een kantoorvloer die onderhoudsvriendelijk is. Bovendien zijn tapijttegels in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. HAL18 biedt bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment met variatie in designs, kleur en in specifieke eigenschappen. Hierdoor is het mogelijk om altijd een passende keuze te maken. Verder is deze vloerafwerking niet alleen ideaal voor kantoren, maar bijvoorbeeld ook voor overheidsgebouwen, winkels, wachtruimtes, beurzen en evenementen.

 

Tapijttegels voor projectgebruik

Tapijttegels voor projectgebruik en zakelijke toepassingen dienen uiteraard aan bepaalde eisen te voldoen. Een van de belangrijke kenmerken betreft de belastbaarheid. De kwaliteit van een tapijttegel bepaalt voor een deel de belastbaarheid net zoals dat voor de bestanddelen geldt.

 

Belastbaarheid en gemak van onderhoud

Bij tapijttegels voor projectgebruik zoals een beurs of een evenement geldt dat deze sterk dient te zijn. Er lopen tijdens een beurs of evenement namelijk veel mensen over de vloer. Een andere belangrijke eigenschap voor projectgebruik is dat tapijttegels gemakkelijk schoon te maken zijn. Wij hebben dan ook sterke tapijttegels in ons aanbod die daaraan tegemoetkomen en over een vuilafstotende werking beschikken. Zo voorzien wij eveneens in deze vorm van vloerafwerking die geschikt is voor toepassing in vochtige ruimtes.

 

Tapijttegels voor kantoren

Net als bij de toepassing voor beurzen en evenementen geldt dat tapijttegels in kantoren ook goed belastbaar dienen te zijn. Naast dat er mensen over de vloer lopen geldt dat u ook rekening dient te houden met de verplaatsing van kantoormeubilair. Denk maar aan een bureaustoel die over de vloer rolt en daarmee de tapijtvloertegels extra belast. Bovendien is het in een kantoor ook handig dat het onderhoud zich beperkt tot de reguliere schoonmaak. De vuilafstotende werking maakt dat een efficiënte schoonmaak van toepassing is.

Variatie in kleuren en designs

Een van de voordelen van ons aanbod is dat er een grote variatie beschikbaar is als het gaat om de keuze voor een kleur of design. Dat maakt het dus gemakkelijk om met de uitstraling van je kantoor, winkel of wachtruimte rekening te houden. In de kleur en het design van de tapijttegels is er bijvoorbeeld aansluiting te vinden bij de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Zo is het onder meer ook mogelijk om met verschillende kleuren te werken om een fraai motief te realiseren. In grote kantoren is het een optie om verschillende afdelingen een eigen kleur tapijttegels te geven.

 

Kosten per m2

De kosten van tapijttegels variëren. Wij hanteren voor het gemak een prijs per m2, zodat het gemakkelijk is om te berekenen wat de totale kosten zijn. De tapijttegels in ons aanbod zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. Dat betekent dat u onder meer de mogelijkheid heeft om voor een budgetvriendelijke vloeroplossing te kiezen. Wij raden echter aan om bij het maken van een keuze rekening te houden met het gebruiksdoel.

 

Vraag gratis advies

Tapijttegels zijn voor uiteenlopende toepassingen geschikt. Aangezien wij een ruim aanbod hebben, kan het wellicht lastig zijn om een keuze te maken. Neem dan gerust contact op, want wij voorzien u graag van advies.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen