Winkelinrichting

Hal18 is een winkelinrichting, kantoorinrichting en magazijninrichting bedrijf. Hal18 heeft een uitgebreid assortiment met nieuwe en gebruikte winkelinrichting producten en ons assortiment groeit voortdurend. Wij leveren complete wandstellingen, gondolastellingen maar ook losse onderdelen als perfo achterwanden, display haken etc.

Goedkope winkelinrichting

Bij Hal18, beloven uitstekende klantenservice. Met een breed scala van mogelijkheden voor winkel, magazijn en kantoor, vindt u bij Hal18 alles wat u nodig hebt op één plaats. Met een concurrerende prijsstelling

De detailhandel is snel bewegende en hier bij Hal18 weten we dat. We werken nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat onze voorraden en producten verder gaan dan de klant verwachting. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons weten zijn. Die nauwe banden met onze leveranciers stelt ons in staat om de exacte item die u nodig bent voor uw bedrijf te leveren. Ons leveringsprogramma bied u een snelle levertijd vandaag besteld en binnen 5 werkdagen al in huis!

Inruilen winkelinrichting

Tweedehands winkelinrichting inruilen of opkopen behoort  tot de mogelijkheden. Bel of mail ons en we brengen graag een bod uit. Demonteren behoort tot de mogelijkheden.

Montage van uw winkelinrichting

Het monteren van uw aangeschafte winkelinrichting behoort tot de mogelijkheden. Hal18 beschikt over een eigen montageploeg welke gespecialiseerd is in het monteren van winkelinrichting

Winkelinrichting bestellen

Bestellen kan niet eenvoudiger! Selecteer u gewenste winkelinrichtingsproducten op de site en u kunt het makkelijk en eenvoudig bestellen. Voor deskundig advies bel 06-12364637 of e-mail: info@hal18.nl . Wij leveren in Nederland en wereldwijd. Wij komen ook graag geheel vrijblijvend langs om alles in te meten en u een scherpe offerte te offreren. Het team is meer dan blij om uw vragen te beantwoorden en het vinden van een oplossing voor uw.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen