Projecttapijt

Voor de eerste indruk en de sfeer van een ruimte is de vloer van groot belang. Voor een ruimte waar veel voetverkeer is, is het belangrijk dat de vloerbedekking aan een aantal voorwaarden voldoet. Het projecttapijt van Hal18 is in veel gevallen een uitstekende keuze. Zo is het slijtvast, duurzaam, brandwerend, vuilwerend en vooral zeer stijlvol. En het grote voordeel van Hal18 is dat u ons projecttapijt bestelt voor een lage prijs. Hal18, daar werkt u beter mee!

Wat is projecttapijt?

Projecttapijt is een vloerbedekking die geschikt is voor drukke ruimtes, zoals kantoren en winkels. Belangrijke verschillen met gewoon tapijt is dat projecttapijt slijtvaster en steviger is. Bovendien is projecttapijt vuilwerend, wat in het dagelijkse gebruik zeer gunstig is. Dankzij het vuilwerende materiaal zijn bijvoorbeeld koffievlekken en andere vuiligheden eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is het verplicht dat projecttapijt in openbare ruimtes brandvertragend is.

Projecttapijt kantoor

In kantoorpanden en winkels is het belangrijk dat er weinig omgevingsgeluid ontstaat door de vloerbedekking. Met projecttapijt voor uw kantoor of winkel beperkt u de geluidsoverlast gelukkig tot een minimum. Wij hebben in assortiment ook verschillende vloermatten, om uw projecttapijt op kantoor te beschermen tegen uw bureaustoel. Deze vindt u in onze categorie accessoires, samen met vele andere producten waaronder vloerkleden met vrolijke dierenprints.

Projecttapijt goedkoop

Een interessant voordeel van projecttapijt is dat het goedkoop is. Voor de lage prijzen van Hal18 krijgt u namelijk uitstekende kwaliteit tapijttegels of tapijten. Daarbij heeft u keuze uit degelijke en donkere tapijten of de veelkleurige tapijttegels van Heuga Interface. De partij tegels die u bij Hal18 bestelt is een samenstelling van verschillende kleuren. Welke combinatie van kleuren tegels u krijgt is daarom altijd verschillend.  

Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice, waar onze medewerkers u graag verder helpen.

Projecttapijt online

Wanneer u een projecttapijt online bestelt wilt u natuurlijk kunnen rekenen op de kwaliteit. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar begrijpen ook dat u het projecttapijt graag eerst van dichtbij bekijkt. Daarom is het voor de verschillende tapijten het mogelijk om gratis stalen te aan te vragen. Op die manier weet u precies wat u bestelt. U vindt bij ons naast projecttapijt online ook heel eenvoudig alles voor uw kantoorinrichting. Wij bieden een ruim assortiment bedrijfsmeubelen, zowel nieuw als tweedehands.

Projecttapijt leggen

Het is belangrijk om projecttapijt te leggen zonder hobbels en andere oneffenheden. Gelukkig kunt u daarvoor rekenen op de professionele tapijtleggers van Hal18. Een nieuw tapijt is vaak ook een uitgelezen kans om uw inrichting tegen het licht te houden. Daarbij kunnen wij u zowel helpen bij vragen over een circulaire kantoorinrichting of zelfs de complete klus voor u organiseren. Bij turn key projectinrichting nemen wij niet alleen het projecttapijt leggen van u over, maar ook alle andere onderdelen van de inrichting. Wij regelen alles, zodat u uw kantoor ‘sleutelklaar’ opgeleverd krijgt.

Projecttapijt kopen

Weet u welke vloer op kantoor het meest geschikt is? Dan kunt u bij Hal18 het juiste projecttapijt kopen. Naast hoog kwaliteit vloerbedekkingen hebben wij ook een ruim aanbod vloerkleden, waarmee u elke ruimte wat meer karakter kan geven. Een mooi vloerkleed is op die manier een uitstekende aanvulling op het smaakvolle directiemeubilair. Ook voor een entree of casual zithoek in uw kantine is een vloerkleed een interessante toevoeging. Die kunt u bij ons naast een projecttapijt kopen. Bij Hal18 vindt u alles voor een complete en sfeervolle kantoorinrichting!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen